Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyik terskereső oldal/app a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik terskereső oldal/app a legjobb ? Nektek mik a tapasztalataitok ?:)))

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Egyik sem, ezeket nagyon nagy százalékban arra használják hogy ingyen figyelmet adj/kapj végtelen mennyiségben. Te csak egy vagy a több ezer közül egy képernyő mögött, senkit nem érdekel milyen érzéseid vannak vagy mi esik rosszul. Nem azt jelenti hogy nincsenek rajtuk értelmes emberek, de túl kicsi az esély hogy elérd őket és lehet az ő céljuk sem több annál, hogy épp elverjenek rád 1-2 órát, mert unatkoznak.

Élőben ismerkedj, annak van súlya és tétje.

2020. máj. 26. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a Tinder volt letöltve, de ahogy az első mondja, te csak ott vagy a sok közül. Ha nem vagy az áhított ideál körül akkor kb 5% az esélye, hogy találsz olyat akinek tetszel, és nem "ghostol".

A badoo-ról meg ne is beszéljünk... Be se regisztráltam 20 perce, mar jottek a kanos dogok, akinek tok mindegy, h hogy nezel ki.

¾-ük a köszönés fogalmát se ismeri.

Legjobb amit kaptam 5 percre regisztráció után"Szia cica, azért egy bio, meg egy pár k~p nem ártott volna". 20 percig birtam(azt is csak azért mert addigra jött meg a hitelesítő email, hogy letörölhessem magam 🤣

Szóval inkább az élőben való ismerkedést ajánlom. Ott nem csak tippmix van kit találsz. De ha mondani kell egyet, akkor inkább Tinder(ott több a normálisabb, megha nem is jon ossze a kapcsolat)

2020. máj. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!