Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb kinti programok egy fiatal párnak?
Én a csajommal sokszor megyek fát vágni. Én közben nézem milyen jó teste van a nyári ruhában, ő meg látja a feszülő izmaimat ahogy odavágok a fejszével.
De lehet nektek egy séta jobban bejönne. Nem tudom mert nem ismerlek.
Kirándulás (ha nem ültök be enni valahova egész olcsón kihozhatóak, szóval lehet gyakran menni), vagy csak simán piknik, fagyizás.
Ha csak a friss levegő miatt akartok szabadba menni, és nem azért mert oda "szorultuk ki", akkor még a simán parkban beszélgetés is új lehet, persze ha mar régóta ezt csináljátok akkor lehet unalmas.
A túrához kapcsolódik még a geoláda-keresés is.
Sátrazás is lehet, ha van udvar és nem közterületen kell lenni akkor esetleg vízibombázás (nem tudom mennyire vagytok fiatalok, de idősebbeknek is izgalmassá lehet tenni pl. fehér pólóval 🤣). Ha van alkalmatok segíthettek valakinek gyümölcsöt, zöldséget szedni. Futhattok együtt.
Nézhettek és fotózhattok napfelkeltét/naplementét. Közösen kitalálhatjátok hogy megtanuljátok a parkban/erdőben lévő növények nevét, amiket még nem ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!