Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek nagyon gaz szitu?
Ma delutanra meghivott egy pali randizni. A helyzet az h egyuttal a kutyamat is setaltatom amig beszelgetunk, mert igy jon ki az idombol - eddig meg okes. A gond ott kezdodik,h felek h lenez majd a csavo ha elkezdem a kutyasz*rt felszedni. Egyszer mar elofordult, h ez egy masik palit zavart es ramszolt h hagyjam ott. Kesobb szarul ereztem magam, mert otthagytam. Azzal a gyerekkel mar nem beszelek. De ez gaz amugy, h mikozben setalunk es beszelgetunk, ott buzolog egy kutyakakis zacsi teli sz*rral, raadasul megsem tudom fogni a kezet, meg g***re unhigenikusnak erzem majd magam *kerdojel*
Lehet h tulaggodom, de kerlek mondd h nincs igazam.
17l
Viszel kezfetotlenitot, van gél, spray.
Szerintem az a helyes, hogy felszeded. Ha emiatt elítél, akkor tuti hogy o szemetel, nem tartja tisztan rendesen a lakast, stb.
Meg arra sem gondolja, hogy valaki megy allasinterjura, és egyszer csak belelep a szarba és nem tudja szagot eltuntetni sokaig? Az még kellemetlenebb szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!