Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek nagyon gaz szitu?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmimsincs kérdése:

Ez szerintetek nagyon gaz szitu?

Figyelt kérdés

Ma delutanra meghivott egy pali randizni. A helyzet az h egyuttal a kutyamat is setaltatom amig beszelgetunk, mert igy jon ki az idombol - eddig meg okes. A gond ott kezdodik,h felek h lenez majd a csavo ha elkezdem a kutyasz*rt felszedni. Egyszer mar elofordult, h ez egy masik palit zavart es ramszolt h hagyjam ott. Kesobb szarul ereztem magam, mert otthagytam. Azzal a gyerekkel mar nem beszelek. De ez gaz amugy, h mikozben setalunk es beszelgetunk, ott buzolog egy kutyakakis zacsi teli sz*rral, raadasul megsem tudom fogni a kezet, meg g***re unhigenikusnak erzem majd magam *kerdojel*

Lehet h tulaggodom, de kerlek mondd h nincs igazam.

17l

2021. aug. 20. 02:08
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Az gáz, ha valaki amiatt néz le, mert felszeded a saját kutyád ürülékét. Ezt a szokásokat tartsd is meg, az még rosszabb, ha ott hagyod. Viszont nem kell egész úton cipelni, azért vannak kukák is az utcákon, simán ki tudod dobni. Ugyanígy feltalálták a kézfertőtlenítőt, de sok helyen van ivókút is. Vagy ha ezek sem tetszenek akkor sétáltass kutyát máskor, szoríts helyet a randinak is.
2021. aug. 20. 02:22
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Viszel kezfetotlenitot, van gél, spray.

Szerintem az a helyes, hogy felszeded. Ha emiatt elítél, akkor tuti hogy o szemetel, nem tartja tisztan rendesen a lakast, stb.

Meg arra sem gondolja, hogy valaki megy allasinterjura, és egyszer csak belelep a szarba és nem tudja szagot eltuntetni sokaig? Az még kellemetlenebb szitu...

2021. aug. 20. 04:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal otthagynám, ha valaki emiatt lenézne. Felszeded az ürüléket, 2 percen belül találsz egy kukát, ahol ki is dobhatod, ráfújsz egy kis kézfertőtlenítőt és mehet minden tovább.:)
2021. aug. 20. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Asszem törvény is van rá ,hogy fel kell szedni😂. Engem nem zavarna.
2021. aug. 20. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy óvódással mész, és volt valaha kutyája, vagy legalábbis látott kutyát sétáltató embereket, akkor nem lesz gáz.
2021. aug. 20. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, ha felszeded. Aki ezt nem bírja - álljon odébb tőled, de örökre.
2021. aug. 20. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkitol a kedves es biztato valaszokat. A randi jol ment, nem zavarta es elfogadta a szitut, kozben kiderult h neki is van kutyaja, szval nem stresszeltem. Masodszor is nagyon koszonom nektek!
2021. aug. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!