Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak én érzem úgy hogy ez nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy hogy ez nem "jó"?

Figyelt kérdés

Mindig látok párokat ahol az egyik fél 16-17 éves és a partnere meg csak 13 éves, vagy pedig az idősebb van vagy 20 éves míg a másik max. 17. És egyszerűen nem értem, hogy hogy gondolja annyi ember azt hogy ez normális.

És tudom, hogy törvény nem tíltja, de akkor is.

Egy 16-17 éves majdnem felnőtt, mit akar valakitől aki még csak most lett tinédzser? :/

2021. aug. 14. 13:23
 1/5 anonim válasza:
83%
Szerintem sem jó, persze ha itt ilyesmiről beszélek adott kérdésnél egyből "rámtámadnak" hogy ő szerintük helyén való, hogy szerelmesek vagy törvényileg sincs gond akkor miért ne. Sőt a kérdésben említett különbség még enyhe de itt láttam olyat is hogy 14 éves lány és 32 éves férfi és hasonlók szoktak felkerülni ide. Persze való életben senki nem helyeselné szerintem vagy hallgatna inkább, itt név nélkül bármit mondhatnak. Csak ilyenkor azt nem értem sosem, az adott pasi miért nem a saját osztályából válogat még ha nem is jön össze akkor miért nem fölötte? Nem érzi ezt cikinek főleg haveri körben?
2021. aug. 14. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Az életkor csak egy szám. OK, jelez valamit, de a konkrét személyek számítanak.
2021. aug. 14. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem jó de pont most vagyok egy olyan helyzetben,hogy egy 16 éves lány tetszik,pedig én 28 vagyok...szerintem hamar kiderülne hogy semmi közünk egymáshoz.
2021. aug. 14. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Az életkor csak a testre vonatkozik, az szellemre nem. Lehet valaki sokkal érettebb 13 évesen, mint valaki más 15 évesen. Egy ilyen kapcsolatnál azt kéne nézni (amit persze távolról nem lehet eldönteni), hogy mennyire érett a két fél. Ha a lány 13 évesen egy 16 éves szellemi szintjén van, akkor miért ne járhatna egy 17 éves fiúval?
2021. aug. 14. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

2,4

Ha az életkor nektek csak egy szám, akkor a börtön is csak egy hely. :)

2021. aug. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!