Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam de rosszul érzem magam mit tegyek?
Elutasítottam egy srácot egy másik miatt akit szeretek. És most megbántódott. Leszögezem egy percig sem hülyítettem vagy húztam az agyát. Valamiért rosszul érint hogy bántottam őt. Nem volt különösebb okom elitasítani, csak megismertem, és inkább barátzóna, mint egy kapcsolat. Mondtam neki is. De most nem tudom mit tegyek. Ott a másik srác akit szeretek de őt megbántottam és nem akartam. Nemtudom mit tegyek segítsetek
17/L
Vagy még mielőtt egy oldalról akarja mindenki nézni a kérdést, gondold át alaposan, hogy biztos nem mutattál-e jeleket, amivel hülyítetted volna. Másoknak bármit mondhatsz és mindenki adhatja itt neked az igazat, a lényeg h magadnak beismerd, hogy tényleg nem közeledtél felé.
Ha tényleg így gondolod, akkor nincs baj, viszont valószínűleg ennyi volt a barátságotok és ebből neki kell tanulnia.
Semmit
Az a legjobb,ha békén hagyod
Csak később, nehogy kavarodás legyen ebből az ügyből... Az egy dolog, hogy beléd szeretet a fiú és te visszautasítottad őt, és nem kértél az ő érzéseiből, de vajon, akit te szeretsz, ő is ugyan azt érzi irántad majd, mint akit te elutasítottál?
Azért mondom ezt, mert még te sem tapasztaltad meg azt az rossz élményt, mint, amit te adtál, az őszinte érzéssel közeledő fiúnak! Vajon te is ugyan ezt kapod majd, akit te szeretsz, elutasítást, megbántást, lekezelődést, viszonzatlan érzést? Attól, hogy még te szereted a másik fiút, nem jelenti még azt, hogy ez kölcsönös lesz tőle!
Akkor sok egészséget nektek, kívánom, hogy sokáig együtt legyetek!
Bár tízen évesen, általában nem sokan bírják ki egymás mellet, ilyen fiatalon főleg... Ez a kapcsolat is borítékolható, de nem festem az ördögöt a falra!:)
Valóban, kedves Kérdező! Ne tégy semmit.
#5-ös jól látja: "...akit te szeretsz, ő is ugyan azt érzi irántad?..."
Erre Te: "...a masik srac pedig mondta hogy szeret..." - Na igen. MONDTA.
Tudod úgy van ez, hogy mondani bármit lehet. De ilyen fiatal kapcsolatban mi mást is mondhatna...
Valójában ezt Te majd akkor tudhatod csak igazán, amikor a saját bőrödön érzed... amikor a valóságban megtapasztalod. Ami azért lássuk be, nem mindössze pár hónap...
Látod, az előző kapcsolatodat sem tudtad felmérni elég alaposan, hogy mennyire lesz tartós. Hogy mennyire TÉNYLEGESEN hozzád való a pasi. De, mondjuk mentségedre szolgáljon, hogy még túl fiatal vagy, s tele vágyakkal, késztetésekkel, szeretet-éhséggel. Nincs még talán elegendő tapasztalatod, hogy mikre figyelj oda, ha pasival találkozol és beszélgetni kezdesz, pláne ha ismerkedés céljából. Honnan is lenne...
De, hogy most mit tegyél? Javaslom én is, hogy valóban semmit.
Ezen felül annyit még tehetsz, hogy nem barátkozol mostanság senki más fiúkkal, semmilyen címszó alatt, csak azzal az eggyel, akire azt mondtad, hogy szereted és aki szintén azt mondta, hogy szeret Téged. Csak rá fókuszálj most.
És nem válik hátrányodra, ha kiguglizod a "testbeszéd férfiaknál" kereső szó alatt található bőséges irodalmat.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!