Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem hanyagol a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hanyagol a barátnőm, mit tehetek? Esetleg tippek, hogy oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Szóval mindketten tanulók vagyunk és sok időt töltöttünk együtt suliba, és egészen megkedveltük egymást.. Aztán jött a digitális oktatás, és azalatt már kevesebbet beszéltünk, majd aztán semmit, míg ráuntam és bevallottam mit érzek, mikor újra indult a suli az első héten össze is jöttünk, es nagyon jó volt kB 1 hónapig, tehát mostanáig.

Úgy érzem hogy most az utolsó héten kezdett el hanyagolni. Nehezíti hogy a legjobb barátnője, az exem,de beszéltek róla és velem is, szóval úgy néz ki az nem probléma.

Szóval a problémát az szülte hogy keveset találkozunk, főleg hogy ő most csinálja a KRESZt suli után, így ezen a héten cska suli után, meg reggel, vagy ha elmaradtak órák, akkor voltunk együtt.

Megígérte hogy pénteken és szombaton is, de egyikből de lett semmi, szóval gondoltam hogy el tolódott vasárnapra, de csak akkor szólt hogy megint nem lesz semmi a hétvégén amikor rákérdeztem....

Ezzel együtt 7 randit mondott le, és zsinórban 3 hétvégét...

Amúgy egy nagyon kedves es jólelkű lány, akibe nagyon szerelmes vagyok, és tudom hogy ő is, abból hogy amikor együtt voltunk, mindig nagyon élvezte. Viszont én vagyok neki az első komoly kapcsolata és úgy érzi, állandóan rajta lógok, legalábbis ennyit írt, mert nem nagykn beszélünk már 3 napja..

A kérdésem hogy várjak és adjak neki teret, és majd idővel jobb lesz, tekintve hogy neki ez új, és most sok minden dolga is akadt. Vagy hagyjam és bunkózzak, esetleg én is hanyagoljam kicsit, vagy egyenesen szakítsak?

Nagyon szeretem, és ő is mondta sokszor, de úgy érzem hogy szívesebben tölt időt a barátaival, mint velem.

De nem akarom elveszíteni, egy elhamarkodott döntés miatt, viszont hülyének se nézzen...

Lehet egy kis tér kell neki, de én nem érzem úgy hogy nagykn nyomulnék, suli után találkozunk párszor, és max hétvégén, vagy ilyesmi, tehát egyáltalán nem sok, szerintem.

Nem szeretném elveszíteni, mert nagyon nagyon szeretem, de ez engem zavar..

Nagyon kétségbe vagyok esve, jól jönne a segítség!

#szerelem #tini párkapcsolat #Hanyagol a barátnőm
2021. jún. 13. 15:24
 1/6 A kérdező kommentje:

Még lemaradt hogy sokszor úgy érzem hogy nem figyel rám, vagy nem érdeklik az érzéseim.

Ugyanakkor néha még tök kedves és jó fej. Most viszont inkább azt érzem hogy megint nem biztos a dolgunkban.

2021. jún. 13. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám hogy neki a kevesebb találka is elég, ami valószínűleg igaz, de ennyi randit lemondani már túlmutat ezen. Valamennyire biztos túltolod, mert soknak érzi, de olyan jeleket is mutat, ami többnek érződik. Pl. nem keres, nem ír, későn szól hogy nem találkoztok, nem hoz fel új időpontot, elhidegültnek érződik, a haverjaival mászkál helyetted; bőven úgy érződik hogy nyűg számára a kapcsolat, csak nem tud vele mit kezdeni, lehet nem mer kilépni belőle vagy azt hiszi majd elfogadod, bármit csinál.

Inkább azért afelé hajlanék, hogy nem meri lezárni, akár azt is eltudom képzelni hogy reméli hogy csak úgy eltűnsz és nem kell ezzel foglalkoznia. Kicsit várj most, hadd gondolja át ő is, te is agyalj az egészen és beszéljétek meg mi legyen, mert ennek nincs értelme.

Ha akarja folytatni, akkor neked el kell fogadnod hogy ő kevesebbet akar találkozni, neki pedig azt hogy többet legyetek együtt, eszerint kéne majd rendezni a heteiteket.

2021. jún. 13. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

"sok időt töltöttünk együtt suliba"

" jött a digitális oktatás, és azalatt már kevesebbet beszéltünk, majd aztán semmit"

En nalam az alap, hogy megfigyeljem hogy szabadidejeben mennyire jarok a masik fejeben, ha vonzodom hozza. Ez sokat elarul azert. Ugy latom a te esetedben egy alkalmi baratnak tart.

"mikor újra indult a suli az első héten össze is jöttünk"

Megint. Miert kell ehhez suli, hogy ti osszejojjetek? Neten lehet irkalni, lehet talalkozgatni eloben meg ilyenek. Picit eroltetettnek tunik a dolog.

"Úgy érzem hogy most az utolsó héten kezdett el hanyagolni. Nehezíti hogy a legjobb barátnője, az exem"

Most meg hanyagol? Ez szerinted igazi parkapcsolat (ha egyaltalan annak minosul)? Suli kell hogy beszeljunk, suli kell hogy osszejojjunk de sulin kivul nincs semmi. Arrol nem is beszelve, hogy ez a csaj meg az exed miket meselnek egymasnak rolad. Szinte magatol keverodik a szar.

"Megígérte hogy pénteken és szombaton is, de egyikből de lett semmi"

Ne haragudj, idaig birtam. Tovabb nem olvasom a sztorit.

A csaj egyertelmuen csak kozel akar tartani, hogy az onbizalmat fenntartsad, de nem akar komolyat.

A csaj full leszar.

2021. jún. 13. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem hagyd, ő nem érez irántad kb semmit.
2021. jún. 13. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tudom, az alapján amit írtam elég nyilvánvaló, meg ti nem ismeritek úgy mint én, de így is hasznos volt a segítség. Amúgy szerintem nem beszélnek rólam, az alapján hogy tabunak számítok a barátnőjénél, mivel mikor múltkor megemlitett, már el is ment abban a pillanatban a francba 😅, ha ez számít, már megbeszéltük a dolgot, es azt mondta a suli kezdetével hirtelen minden a nyakába szakadt es megígérte hogy ezentúl próbál többet találkozni velem.

Remélem ezentúl nem lesz semmi gond, drukkoljatok! 😁

Köszönöm még egyszer a válaszokat!

2021. jún. 14. 08:23
 6/6 anonim válasza:
Fontosabb azt nézni, hogy mit tesz, mint hogy mit mond...
2021. jún. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!