Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Visszaakarom szerezni, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaakarom szerezni, mit csinaljak, majd a koncerten?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Egy hettel ezelott szakitott velem a baratnom. Azzal az okkal hogy nincs ido apolni a kapcsolatunkat , elotte par hettel megbeszeltuk hogy kitartunk es turelmesek leszunk egymassal.Miutan szakitott velem letiltott facen a szamomat is letiltotta. Tudom hogy szeret engem nem tudom mi volt ez nala. Nemsoka lesz koncert a varosba ahol lakunk ott kene valahogy osszfutnom vele. Kerdesem ha meglatom akkor szerintetek jo otlet odamenni hozza es beszelni vele? Vagy mit tegyek hogy visszakapjam?
2021. aug. 9. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Addig még van egy kis idő, bőven átgondolhatja és te is atgondolhatod, hogy hogyan tovább. Meglehet próbálni, de egyáltalán ne éld bele magad.

Arra, figyelj, hogy ha össze is futsz vele, nem biztos, hogy egyedül lesz és lehetőleg ne egyből támad le, hanem hívd félre.

2021. aug. 9. 22:52
 12/20 A kérdező kommentje:
3 napos ez a koncertes tema a 3 nap alatt hatha szerencsem lesz. Szurkoljatok megirom majd mi volt. Jah azt kihagytam hogy az utolso talalkozasunknal azt mondta hogy a koncerten mindenaron velem akar lenni. Szoval hatha..
2021. aug. 9. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Menj inkább másik lányhoz. Ha szeretne, nem hagyna el azzal, hogy nincs idő.
2021. aug. 9. 23:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Figyelj megprobalom,ha nem sikerul nem,de legalabb az bennem lesz, hogy megprobaltam es utana akkor viszont el is felejtem a lanyt.
2021. aug. 9. 23:57
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
30 elmúltam, 4 komoly kapcsolatom volt. Házas vagyok. Hidd el, az ilyen "nincs időm" nőket el kell felejteni.
2021. aug. 10. 00:01
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
De ha te ettől jobban alszol, akkor oké. De én tuti más lány után néznék a koncerten.
2021. aug. 10. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem azzal az okkal, azzal az ürüggyel. Úgy mégis minek szakított, ha szeret? Ennek semmi értelme, nem tűnik fel?
2021. aug. 10. 00:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Meg kell probalnom hidd el ha nem probalom meg akkor tudom (en sajnos ilyen vagyok)elore hogy az lesz bennem hogy lehet sikerult volna ha megprobaltam volna.
2021. aug. 10. 00:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már akkor sem kellene ha könyörögne.

Az ilyen lányokat taszítónak találom

2021. aug. 10. 11:41
 20/20 A kérdező kommentje:
😕😕
2021. aug. 10. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!