Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne randira hívnom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne randira hívnom? Vagy egyáltalán mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, és egy ideje nagyon beleestem. Régebben megdicsértem, azóta nagyon félénk lett a közelemben. Míg a barátaival hangosan beszél és nevet, hozzám halkan szól, alig hallható. Ezért arra jutottam, hogy félős a lányokkal szemben, sose látom velük beszélgetni.

Mivel ő is félős, és én se vagyok a legbátrabb ember a világon. Mihez kéne kezdenem?

12.be vagyunk, mind a 4 év alatt alig beszéltünk. Egyszer voltunk egy projektbe együtt de ennyi, amióta megdicsértem azóta megváltozott. Suli közben nem nagyon szeretnék vele beszélni, a barátai miatt.

Nincs sok önbizalma szerintem. Most valentin napon volt ilyen névtelen levél küldés. Küldtem neki egyet, de egyből azt hitte hogy valamelyik haverja viccből írt neki.

Fiúk, lányok, mit ajánlotok?

febr. 15. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
9%
Biztos, hogy egy ilyen nyámnyila fiúra van szükséged? Ez a típus jön be neked? Inkább skippeld és nézz egy igazi pasi után. Már így is elég kellemetlen rád nézve ez a kisfiú, nem?! Értékesebb vagy te ennél, hogy szint alatt legyél.
febr. 15. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem írj neki messengeren. Ha nem mersz vele beszélni, írj neki. Ha gondolod segíthetek megfogalmazni.
febr. 15. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is írj rá, hátha online bátrabb kicsit. Ne azonnal egy randi ötletével támadd le, csak próbálj közeledni hozzá. Az 1-es kommentjét pedig észre se vedd...
febr. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!