Ez ilyen bevett dolog, hogy nagyobb multiknál akár jó pár hétbe telik, míg egyáltalán kiderül, hogy mit is kell majd ott csinálnom?
Az első három még sosem dolgozott multinál, ez egyértelműen kiderül a válaszaikból.
Kérdező: igen, ilyen a nagyobb multik világa. Sokszor lesznek olyan napjaid is, amikor nincs semmilyen feladatod, ne érezd magad rosszul emiatt. Legyél proaktív, írd meg a menedzserednek, hogy végeztél a teendőkkel, mi a következő lépés.
#6: Tudja, hogy mivel fog foglalkozni, hisz az állásinterjún kiderült, hogy ért-e a hozzá. Vagy szerinted felvesznek egy könyvelőt a hentesosztályra?!
A konkrét feladatait nem ismeri még, a munkakörét azt igen.
Data analyst. Nyilván tudom, milyen pozíció.. De maga a cég felépítése, felelősségi körök is elég komplexek. Nem mindenhol annyi a munka hogy megmutatják hogy na ez kell, ezt csináld hanem annál kicsit több kreativitást igényel.
Pusztán arra voltam kíváncsi hogy akinek van multis tapasztalata, ott is így ment hogy hetekbe telt, mire kirajzolódott, mit hogyan kell csinálni, kihez kell fordulni stb. Rég voltam már munkakezdő, és elfelejtettem, milyen is az első pár hét/hónapm
Veled egy napon kezdtem egy kicsit nagyobb multinál. Múlt héten csak az onboarding volt, e-learning, stb. Halálara untam magam.
Sok mindent nem tudsz csinálni, szerencsére nekem ma már megkezdődött a mentorálás.
Viszont érdemes megismerned a csapatodat. Keresd meg az org chartot, írj esetleg hívd fel a kollegáid. Beszélgess velük, majd tőlük kapsz útmutatást. Nekem szerencsém volt és néhányan megkerestek közűlük, de volt akit én kerestem. Így elviselhetőbb az onboarding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!