Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk többségének könnyű vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk többségének könnyű vagy nehéz összejönni egy csajjal?

Figyelt kérdés
febr. 15. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Mármint mire? Rajtam semmi izom nincs és szerintem teljesen átlagos kinézetem van, viszont amelyiket eddig kinéztem magamnak, azt mindig megdugtam, vagy addig nem hagytam békén :D kisugárzás, megjelenés és szöveg a lényeg. Ez utóbbi alatt nem azt értem, hogy átverni, kihasználni, vagy hazudni kell nekik...
febr. 15. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Akinek semmi önbizalma, annak nehéz.
febr. 15. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez nagyon ember és célfüggő, mert teljesen más ha valaki egy normális párt szeretne találni magának (mint én például) és hosszú/hosszabb távra tervezni és ez ugyanúgy más ha inkább rövidebb/rövid céllal keres magának partnert és ezügyben jóval kissebb a tartása, mint az elöbbi opciót választóaknál.

Emellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kinézetet sem, mert mindannyian tudjuk, hogy azoknak jóval könnyebb párt találniuk akik úgy néznek ki mintha egy magazinból sétált volna ki ellentétben egy olyannal aki sokkal kevésbé nyert a kinézeti lottón. Azt se felejtsük el, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik az illető, mert ez is befolyásolhatja a párválasztást, lányok részéről főleg.

Nekem 18 éves fiúkent például nem könnyű párt találnom, mert teljesen más értékrendekkel rendelkezem, mint a generávióm döntő többsége. Nem a legújabb, legtrendibb hajam van, hanem inkább egy egyszerű, ápolt konytban hordott haj. A ruházkodási divatot sem követem és hajlamos vagyok felvenni az évek óta meglévő ruhát (szinte új bolti állapotú), mert szeretem és vigyázok rájuk, emellett komfortosan érzem magam bennük.

Hiába vannak normális ruháim, etikai tartásom (is) és vagyok egy rendes, normális srác (nem csak az én szavaim, nagyon sokan mondják ezt nekem), de nem csinálom az éppen divatos hülyeségeket és nem vagyok egy modell kinézetű (de csúnya se) ezért nekem nem épp olyan könnyű

febr. 15. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az a jellemző, hogy nehezen megy. Van egy szűk réteg, akiknek nagyon könnyű, egy másik, viszonylag szélesebb, akik képesek barátnőt találni kisebb nehézségek árán, de a legtöbb csak vonaglik, mint a partra vetett bálna
febr. 15. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon könnyű..nem az a nehéz, hanem élni is velük 😂
febr. 15. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem összejönni nehéz, hanem fent tartani egy kapcsolatot. Kell a kölcsönös szeretet, tisztelet és kompromisszumok.
febr. 15. 17:56
 7/8 Meton ***** válasza:
100%
Csak barátkozni kell. Ilyen szempontból az sem számít, hogy fiú, vagy lány, csak képes legyen kapcsolatot teremteni és azt fenn tartani. Van, aki magányos típus már eleve, az a hozzá hasonló párt keresse, akkor működik a dolog. Aki túlságosan ragaszkodó, annak lehetnek problémái. Itt az a fontos, hogy ösztönösen tudjon kapcsolatot teremteni és egyben elengedni is tudni kell, ha éppen arra van szükség. Nem szabad ragaszkodni dolgokhoz, ha van jobb, akkor váltani is tudni kell.
febr. 16. 09:02
 8/8 kriszpo ***** válasza:
100%

Mit jelent, hogy a fiúk többségének? Hol? A faluban, a városban, a megyében, az országban, Európában vagy a Föld nevű bolyón?

Miért fontos ez? Gondod van a csajozással? Édesapáddal nem beszélgettél erről?

Itt az a lényeg, hogy:

Ki? Hol? Mikor? Hogyan? Mit szeretne?

Mivel ez a tini kategória, így 90%-ban a külső és a duma számít bizonyos csajoknál.

A maradék majd később talál magának barátot, barátnőt, kutyát-macskát.

De ne izgulj! Azok a srácok akik már 12-14 évesen csajoznak, nagyon nehezen találják meg később az igazit. (Ha egyáltalán megtalálják)

febr. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!