Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaakarom szerezni, mit csinaljak, majd a koncerten?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Egy hettel ezelott szakitott velem a baratnom. Azzal az okkal hogy nincs ido apolni a kapcsolatunkat , elotte par hettel megbeszeltuk hogy kitartunk es turelmesek leszunk egymassal.Miutan szakitott velem letiltott facen a szamomat is letiltotta. Tudom hogy szeret engem nem tudom mi volt ez nala. Nemsoka lesz koncert a varosba ahol lakunk ott kene valahogy osszfutnom vele. Kerdesem ha meglatom akkor szerintetek jo otlet odamenni hozza es beszelni vele? Vagy mit tegyek hogy visszakapjam?2021. aug. 9. 20:55
1/20 anonim válasza:
Nem véletlenül tiltott le.
Hallani/látni sem akar
2/20 anonim válasza:
Semmit. Ha vissza akar menni, akkor vissza fog. Bár a legtöbb lány nem tiltana le, ha vissza akarna menni hozzád, így inkább csak továbblépnék :D Ne zaklassd :)
3/20 A kérdező kommentje:
Rendben van,akkor nem nagyon elem magam bele abba, hogy a koncerten barmi is tortenne.
2021. aug. 9. 21:32
5/20 anonim válasza:
Sokszor a lányok nem utálat miatt tiltanak le. Szerintem nagyon szeret téged, de felejteni akar, ezért próbálja minimalizálni a lehetőségeket, ahol eszébe juthatsz.
Szerintem megpróbálhatod a koncertes dolgot. Sokat nem ronthatsz a helyzeten, viszont a javításra van esély.:)
6/20 anonim válasza:
Rosszabb tényleg nem lehet, mint ami most van. Egy dolog viszont fontos. Nehogy úgy indíts, hogy "Légyszi, beszéljük meg!". Ha találkozol vele és nem hagy ott, akkor csak öleld meg.:) Sokkal többet érsz vele, mintha újrakezdésért esedeznél.
7/20 A kérdező kommentje:
Ahh koszi sracok!tuti szeret engem utolso talalkozasunknal is minden rendbe volt lattam a szemebe,hogy szeret minden. Hatha sikerul valami 9 nap van hatra remenykedem.
2021. aug. 9. 21:59
8/20 anonim válasza:
Miért akarod lealázni magad?
"Miutan szakitott velem letiltott facen a szamomat is letiltotta."
Valószínűleg azért mert zaklattad.
"Tudom hogy szeret engem" Aha, biztos azért lépett le, meg azért nincs ideje ápolni a kapcsolatot mert annyira szeret. Tessék felébredni, ez a hajó már elment.
9/20 A kérdező kommentje:
Figyelj majd latom mi lesz ugyis eszre veszem rajta majd hogy most akkor szeret e meg vagy ugy nez majd ram hogy jajj te minek vagy itt. Az meg hogy lealazom magam nem erdekel szeretem ezt a lanyt.
2021. aug. 9. 22:14
10/20 A kérdező kommentje:
De ugyis latni fogom rajta majd hogy mi a szitu ha azt latom hogy leszar akkor egyertelmuen nem megyek oda de ha latom azt a tekintetet amit akkor lattam mikor egyutt voltunk akkor odamegyek.
2021. aug. 9. 22:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!