Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka? Lent részlete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka? Lent részletezem...

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, tegnap találkoztam először egy fiúval (ő nemrég lett 19). KB két hétig dumáltunk a tali előtt online. Mindig érdeklődött és kedves volt, a vége felé már becezni is elkezdett. A tali nagyon jól sikerült, nagyon bejott a fiú, udvarias volt, picit feszült de nagyon édes. Meg ölelt többször, meg is simogatott, nem csokoloztunk. Egyből írt utána és azóta folyamatosan érzem hogy nagyon erdeklem én is. Viszont sosem kérdeztem van e valakije és a többi sráchoz képest ez a tempo elég lassú.. Nem lehet hogy van valakije vagy csak úgymond pótlék vagyok? Eléggé félek mert bejön. :/

2021. aug. 7. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Nem minden srác siet (szerencsére). Örülj neki, hogy egy normális fiút fogtál ki.:)
2021. aug. 7. 15:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Oksi köszi
2021. aug. 7. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem kifogtál egy normálisat! Becsüld meg!
2021. aug. 7. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindenki ront ajtóstól a házba, pláne nem egy 17 éves lánynál.
2021. aug. 7. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Oki
2021. aug. 7. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak normális. Az én barátom is ilyen. És örülök, hogy ilyen. Becsüld meg 😊
2021. aug. 7. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a normális, hogy nem kapkod.
2021. aug. 7. 16:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Picit megnyugodtam❤️
2021. aug. 7. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Az általad írt tempó cseppet sem lassú, hanem normális.

Persze - nem biztos, hogy később is ilyennek látod, de ez a jövő zenéje. Nincs garancia arra - mint ahogy senkinél sem -, hogy az ásó-kapa fog titeket egymástól elválasztani. Most örülj annak, ahogyan alakult.

2021. aug. 8. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
En is inkabb ovatos ember vagyok. Sot, sokszor belebuktam ilyesmibe, hogy a csaj visszautasitott, mert mar ket honapja ment a “hulyeskedes” (nem ezt a szot hasznalta, de ertitek)
2021. aug. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!