Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Van egy lány a volt sulimból aki tetszik lehet én,hogy en is neki mert gyakran nézettük egymást,akor azért nem mentem hozzá mert egy viszonzatlan szerelmet dolgoztam fell,de most már jobban vagyok 😀.
Úgy igazából egy szót sem beszélgetünk ,így is rá írjak?
Módjuk az instájan meg van jelölve,egy srác my "besti névén,, ahol lehet ilyen bemutatkozó szöveget írni
De ez vajon mit jelenthet?
Mert azt tudom,hogy a "best,,
A legjobb,de a besti az nem tudom mit jelent.
A fiú akár a barátja is lehet én úgy tudom egyedülálló legalábbis fb ez van ki írva.
Nem akarók rá parázni,elfogadóm ha van pasija,de úgy gondoltam ha már ki írtam ezt a kérdést ezt is le írom.
Ja bocsi a helyesírási hibákért csak valamiéert állandóan le fagy telom -ezzen az oldalon meg ph vagy is akaróm
mondani xddd,módjuk két szélütés mellet sikerült mindet leírni 😂😂😂.
Nyugodtan rairhatsz.A "besti" a legjobb barat/baratno becezese.Persze lehet mar bejon neki mas.De azt tanacsolom hogyha csak igy megy telorol inkabb geprol irj ha nem akarsz egybol friendzoneba kerulni:D
L/16
Eees visza követet 🥳
Szóval,szerintetek mit kéne írnom neki ?
Mert a fejembe van egy el képzelés: szia!
Egy suliba járunk meg nem találkoztunk.... Na ide nem tudom,hogy mit írjak
Na meg néztem jobban a képeit és ott az egyiknél,pózol egy mászó fall mellet írjam azt,hogy: szia egy suliba járunk még nem -beszélgetünk de végül fel másztál arra a mászó falra 😅?
Ez így jó?
"Szia
Egy suliba jarunk:)
Lenne kedved beszelgetni?"
Az én szövegem nem jobb ?
Mert így is úgy is beszélgetnek,így legalább egy témával indítanék 😀.
#9 Te ismered a lányt, úgyhogy te dönts a szöveg kiválasztását illetően. Szerintem #8-as írása jobb, mert bár egyszerűbb, de lényegre törő. Témával indítani jó ötlet, de amit írtál, azt lányként nem fogadnám annyira jól. A legjobb az lenne, ha valahogy kombinálnád a kettőt, de sajnos ilyet én nem tudok írni.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!