Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány a volt sulimból aki tetszik lehet én,hogy en is neki mert gyakran nézettük egymást,akor azért nem mentem hozzá mert egy viszonzatlan szerelmet dolgoztam fell,de most már jobban vagyok 😀.

Úgy igazából egy szót sem beszélgetünk ,így is rá írjak?

2021. júl. 24. 01:34
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Módjuk az instájan meg van jelölve,egy srác my "besti névén,, ahol lehet ilyen bemutatkozó szöveget írni

De ez vajon mit jelenthet?

Mert azt tudom,hogy a "best,,

A legjobb,de a besti az nem tudom mit jelent.

A fiú akár a barátja is lehet én úgy tudom egyedülálló legalábbis fb ez van ki írva.

Nem akarók rá parázni,elfogadóm ha van pasija,de úgy gondoltam ha már ki írtam ezt a kérdést ezt is le írom.

2021. júl. 24. 01:51
 2/19 A kérdező kommentje:

Ja bocsi a helyesírási hibákért csak valamiéert állandóan le fagy telom -ezzen az oldalon meg ph vagy is akaróm

mondani xddd,módjuk két szélütés mellet sikerült mindet leírni 😂😂😂.

2021. júl. 24. 02:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan rairhatsz.A "besti" a legjobb barat/baratno becezese.Persze lehet mar bejon neki mas.De azt tanacsolom hogyha csak igy megy telorol inkabb geprol irj ha nem akarsz egybol friendzoneba kerulni:D

L/16

2021. júl. 24. 02:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ráírhatsz, de én inkább a személyes ismerkedést javasolnám. Egyébként nem bántásból mondom, de a helyesírásoddal kezdj valamit, mert egy normális lánynak ez taszító. Sok sikert!:)
2021. júl. 24. 08:04
 5/19 A kérdező kommentje:

Eees visza követet 🥳

Szóval,szerintetek mit kéne írnom neki ?

Mert a fejembe van egy el képzelés: szia!

Egy suliba járunk meg nem találkoztunk.... Na ide nem tudom,hogy mit írjak

2021. júl. 24. 09:07
 6/19 A kérdező kommentje:

Na meg néztem jobban a képeit és ott az egyiknél,pózol egy mászó fall mellet írjam azt,hogy: szia egy suliba járunk még nem -beszélgetünk de végül fel másztál arra a mászó falra 😅?

Ez így jó?

2021. júl. 24. 09:16
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
Nincs jobb a személyes kapcsolatfelvételnél.
2021. júl. 24. 12:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szia

Egy suliba jarunk:)

Lenne kedved beszelgetni?"

2021. júl. 24. 13:45
 9/19 A kérdező kommentje:

Az én szövegem nem jobb ?

Mert így is úgy is beszélgetnek,így legalább egy témával indítanék 😀.

2021. júl. 24. 14:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

#9 Te ismered a lányt, úgyhogy te dönts a szöveg kiválasztását illetően. Szerintem #8-as írása jobb, mert bár egyszerűbb, de lényegre törő. Témával indítani jó ötlet, de amit írtál, azt lányként nem fogadnám annyira jól. A legjobb az lenne, ha valahogy kombinálnád a kettőt, de sajnos ilyet én nem tudok írni.

19L

2021. júl. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!