Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy írjak rá? Hogy közeledjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá? Hogy közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egykor nagyon sokat beszélgettünk, de aztán jött a Covid, suliban nem találkoztunk többé és leredukálódtunk abszolút baráttá.

Ő egy másik városban él, de más osztályba is jár mint én. Tavalyig ugyanabba a suliba is jártunk.

Hogy írjak rá? Anno mindig volt valami közös (versenyek, osztályok közti projektek stb, de most semmi ilyen nincs).

Mit írjak neki, hogy az ne legyen tolakodó, sem túl feltűnő. Mert az, hogy "Szia, mit csinálsz?" csak úgy nagyon feltűnő és fura is. Meg szerintem tolakodó, hisz egyből lejön valakinek hogy ez akar valamit és szerintem túlságosan belevág a közepébe.

Esetleg lányok, ti mit szeretnétek, hogyha valaki rátok írna, mit írjon, mivel próbáljon közeledni, hogy ne legyen sem egyből letámadás,de sem kínos vonaglás?

2021. máj. 5. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Istenem, az a kínos és röhejes, hogy ennyit töprengsz rajta. Legyél már férfi könyörgöm, (bár gyanítom 15-18 éves lehetsz) és írj már rá. Nem is értem mit kell ezekből ekkora gondot csinálni, kb bolhából elefánt. Ha tetszel a lánynak úgyis visszaír, ha a barátjának tart téged akkor is, ergo ígyis-úgyis kapsz választ.

17/L

2021. máj. 5. 09:30
 2/5 A kérdező kommentje:

1

Az nagyon fura, hogyha valaki csak úgy ír. Ők nélkül, hosszú beszédszünet után egyszer csak elkezd úgy beszélni, mint ha mindig csevegnétek.

Tapasztalat. És ez fordítva is igaz, ha egy lány ír csak úgy rá valakire.

2021. máj. 5. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan írj rá azzal hogy van e kedve beszélgetni pl.

Ez nem feltűnő és nem is tolakodó.

2021. máj. 5. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Képzeld! Tegnap eszembe jutottál akkor, amikor ...

Ezért gondoltam, hogy megkereslek. Már nagyon régen hallottam rólad. Remélem, hogy minden rendben van veled, azt is, hogy nem voltál beteg, elkerült a vírus.

...

Most már nyitottabbá válik a világ. Több lehetőség van a személyes találkozásokra. Mit szólnál hozzá, ha összejönnénk mostanában valamikor...

2021. máj. 5. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet már késő, de azért én is válaszolok.

Kezdheted úgy, hogy rég beszéltetek, mi újság mostanában, vagy amit előttem írtak, az "eszembe jutottál erről" is tök jó ötlet. A szia mizu tényleg kicsit fura, de egyébként a lányok szeretik, ha a fiúk írnak nekik először, úgyhogy csak bátran! ;)

2021. máj. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!