Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek 10 évvel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek 10 évvel idősebb nőhöz? Lehet jövője ilyennek? 16F

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok közömbös neki. Nem tudom, hogy hogy tekint rám... de nem barátként.

2020. okt. 18. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem sok esély van rá. Ha vonzódik is hozzád, akkor is el fog utasítani, mert fél a durva véleményektől. Biztosan sokan bántanák.
2020. okt. 18. 11:13
 2/20 A kérdező kommentje:
Miből látom, hogy nyitott lenne-e rám?
2020. okt. 18. 11:17
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Tesó, én 22 vagyok.

De még én se nagyon jönnék össze 26+ nőkkel.

Náluk ugye ketyeg az óra, 30 körül kell a baba. Én meg még annyira nem szeretnék, tartós kapcsolat így nem lehetne.

2020. okt. 18. 11:17
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
26 eves no nem fog osszejonni veled.
2020. okt. 18. 12:36
 5/20 anonim ***** válasza:
40%
Bár én idősebb vagyok, mint 26, de 26 évesen se jöttem volna össze egy 16 évessel. 16 éves koromban se jöttem volna össze egy 16 évessel. :) Világ életemben a férfias, idősebb, tapasztaltabb pasik jöttek be. Én szeretem, ha egy pasi magabiztos, határozott, nem kell semmit megmutatni neki, teszi a dolgát. Nem a méret, nem a mennyiség határozza meg az életét, hanem a minőség. Egy 16 éves erre nem képes. :)
2020. okt. 18. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
49%

Van esélyed, de a lényeg, hogy azt lássa, hogy megbízható és diszkrét vagy.

Akkor szex lehet.

Én 18 évesen dugtam meg Anyám barátnőjét.

Illetve voltam olyan nővel, aki szerette a tiniket.

2020. okt. 18. 13:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Én magabiztos és határozott vagyok. Azt mivel mutassam, hogy megbízható is vagyok? Szerintetek szex lehet belőle, ha kapcsolat nem is?
2020. okt. 18. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk úgy, hogy csak akkor fűzöd ha kettesben vagytok és nem mások előtt játszód az agyad
2020. okt. 18. 15:48
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne játssza az agyát, mert az már a "szenvedés" látszatát keltheti. Láthatja a nő, hogy oda van érte. Ha egy picit távolságtartó maradsz, kicsit olyan elérhetetlen, de mégis kedves figyelmes, azzal többre mész. Nem kell eljátszani a "hülyegyereket".

Ez csak azon múlik, hogy bejönnek-e neki a fiatalabbak, ha igen, valószínűleg nyert ügyed van. Ezt kéne valahogy megtudni. Illetve, hogy neki, mennyire kockázatos lépnie.

30n

2020. okt. 21. 19:43
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

Tesó, szerintem felejtsd el.

17 vagyok, eddig nálam a plafon kapcsolatban/kavarásban is kerek 20 volt.

Te 16 évesen nem fogsz összejönni egy 26 évessel, maradj 14-18 közt.

Egyáltalán nem lenne egészséges, jogosan írták előttem is és valószínű nem tekintene rád semmiképp párként az a NŐ.

2020. nov. 11. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!