Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek 10 évvel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek 10 évvel idősebb nőhöz? Lehet jövője ilyennek? 16F

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok közömbös neki. Nem tudom, hogy hogy tekint rám... de nem barátként.

2020. okt. 18. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

6,8-9 véleményét osztom.

+Ha még tesztek is arra, hogy mit mondanak az emberek, kapcsolat is lehet belőle 1-2 éven belül.

2020. nov. 12. 10:24
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Attól h egyes válaszolók nem tudnak felszedni egy idősebb nőt, még simán sikerülhet másnak. Nekem 20 évesen volt 30 éves barátnőm.

"26 eves no nem fog osszejonni veled."

Ezt úgy írja a válaszoló, mintha ismerné a nőt meg a srácot, és megbeszélte velük, hogy ebből biztos nem lesz kapcsolat. A sulimban voltak 16 évesen olyan srácok, akik gyúrtak, érettebbek voltak, és ha van egy olyan nő, aki a fiatalabb fiúkat szereti, akkor simán lehet lehetősége.

"Tesó, szerintem felejtsd el. 17 vagyok, eddig nálam a plafon kapcsolatban/kavarásban is kerek 20 volt."

Nem tudom, kit érdekel, hogy neked nem sikerült. Nem te vagy a világ legjobbja, akinek ha nem sikerül valami, akkor másnak se sikerülhet.

Szerintem ha idősebb nővel akarsz összejönni, nem fog működni a megjátszás, ha normális. Azért egy ilyen nőnek van tapasztalata, átlát a férfiakon valamennyire. Én önmagamat adnám, amit érzek iránta. Mutatnám, hogy vágyom rá, és egyáltalán nem tántorít el a korkülönbség (de te is határozott vagy, ahogy írtad). Közben nem válnék papuccsá sem, nem kajtatnék utána annyit, de az erős vágyamat kifejezném felé.

Amikor beszél hozzád, figyelj rá. Reagálj rá, hallgasd meg őt. A bizalom így alakul ki. Arra kérdezz rá, amire szeretne, hogy kérdezz. Add meg neki, amire szüksége van érzelmileg. Nem tudunk annyi infót, hogy mi lehet belőle. Simán lehet belőle szex is így, ha olyan. Csak csináld, de ne feszülj.

2020. nov. 12. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, ha történt valami!
2020. nov. 12. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

#12-es, Szimplán nem lenne egészséges a csaj szempontjából. Attól hogy 20 évesen 30 éves barátnőd volt még nem lesz jobb mint ha csak 20 lett volna ,hisz már csak csúnyább lesz idősebben.

Nekem nem nem jött össze csak nem vagyok anyakomplexusos p*cs és a 20 évesek optimálisak voltak.

(mondjuk neked még az sem)

2020. nov. 13. 03:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Kitalálom: a hölgy a tanárod?
2021. jan. 5. 14:09
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 igen. Honnan tudtad? Direkt nem írtam, mert akkor mindenki azt írta volna hogy felejtős. Egyik haveromnak összejött a tanárával, de akkor már 20 éves volt
2021. jan. 5. 17:01
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Akkor viszont felejtsd el! Ha kiderülne, neki a munkájába fog kerülni.
2021. jan. 6. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy, várj míg elballagsz! ;)
2021. jan. 6. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
müködö kéeps lehet kapcsolat,kor különbséggel. tanár-diák kapcsolat ha nem ballagsz el gázos nagyon. ha tanárnő a diákjátol lesz terhesh irekbe is bekerül
2021. aug. 24. 11:22
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerenádozz az ablaka alatt valami pajzán nótát.

Romantikus és lényegretörő. Imponálni fog neki a bátorságod és hogy tudod, mit akarsz. :D

2022. márc. 27. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!