Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak a srácnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak a srácnak?

Figyelt kérdés

Csak instán beszélünk, még sosem találkoztunk, de nekem néha úgy tűnik, hogy csak szórakozik velem (egyszer tök kedves meg el akar hívni, utána meg bunkózik, meg csak leláttamoz, és nem is ír), mert biztos megteheti, mert jól néz ki és biztos sokan kocognak még utána, aztán élvezi.

Nekem nagyon bejön a gyerek (nagyon nem vagyok az a típus aki fut a palik után, inkább a halál xd, de érte megtenném), de ő valószínűleg csak egyéjszakásat akar. (lehet belemennék)

A lényeg, hogy szerintetek megírjam neki, hogy "ha akarsz valamit akkor találkozzunk, de ha nem akkor meg mondd meg azt és hagyjuk az egészet, de ne szórakozzunk egymással"? Vagy valami ilyesmi? Megéri megírnom neki? Vagy hagyjam a francba az egészet, úgysem érdekelné? Őszintén egy kicsit tartok ettől, hogy megírnám neki, és abszolút nem érdekelné vagy ilyenek..

2021. jún. 16. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ird meg neki, igy legalabb tisztazzatok a dolgot. Ha beleegyezik a taliba es jol sul el a dolog, akkor nyert ugyed van, de ha nem ir vissza, akkor meg legalabb egy csomo energiat es idot sporolsz meg
2021. jún. 16. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, legyél határozott. Mindenképp tisztázd vele, hogy mik is a szándékai. Ha ködösít, illetve nem ír vissza, akkor viszont hagyd a francba. Az elején biztos nehéz lesz nem rá gondolni, de később már jobban fogod érezni magad, hogy nem vesződtél egy ilyen barommal.
2021. jún. 16. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Belemennél egy egyéjszakásba csak mert bejön? Hát ezek a mai fiatalok...
2021. jún. 16. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Helyedben egy ilyen stílusu sráccal nem jönnék össze
2021. jún. 16. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem futsz a pasik után, de kikönyörögnél tőle egy egyéjszakást. Valószínűleg csak azt a szintet is ütöd meg a leírtak alapján, úgyhogy ne várj sokat. Ha ennyire odavagy érte, hagyd hogy felpróbáljon egyszer-kétszer, aztán úgyis továbbáll.
2021. jún. 16. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!