Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom jó helyre írom-e de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jó helyre írom-e de tegnap voltam életem első házibulián és volt ott egy leányzó és fel írta a nevét a kezemre meg egy szívet a végére ezt mért csinálhatta jelent valamit? Többi lent...

Figyelt kérdés
És igazából nagyon tetszik de facen nem merek, nem tudom hogy írjak rá.

#lány #Hogy írjak rá egy lányra
2021. jún. 24. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én rá írnék a helyedbe, sok veszteni valód nincs, max nem tart majd sokáig a kommunikáció, de ebből meg le lehet szűrni, hogy Ő nem úgy gondol rád. Lehet úgy kezdeményezném a beszélgetést, hogy lefotóznám, amit a kezemre írt, elküldeném egy hasonló szöveggel, hogy 'még mindig nem kopott le' :D
2021. jún. 24. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp írj rá, ha tetszik. Írhatod azt is, amit #1 javasolt, de van egy másik lehetőség is. Lefotózod, elküldöd neki és megírod, hogy "Szia! Látom egy szivecskét is rajzoltál a neved mögé. Ezt azt jelenti, hogy tökre oda vagy értem?😀😂". Ha valóban bejössz neki, akkor pozitívan fog reagálni. Ha viszont rosszul reagál, akkor mondhatod, hogy csak vicceltél, hiszen ott van egy röhögős fej. Ez egy jó indítás lehet, hogy elkezdődjön egy hosszabb beszélgetés.
2021. jún. 24. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen jó ötlet mind a 2 :)
2021. jún. 24. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
9%

"házibulián"

...remélem, nyelvtantanár a csaj.

2021. jún. 24. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
4-es, kiragadtad a lényeget, szerencse, hogy ezek szerint Te hibátlan vagy dr magyarszak. :D
2021. jún. 24. 09:21
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es jajj egy szót elrontottam most gondolom el basztam az egész napodat tiszta szomorú vagy nem fogsz tudni aludni se mi?
2021. jún. 24. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!