Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elengedjem ezt a lányt? Csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem ezt a lányt? Csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt megismerkedtem a neten egy csajjal.

Idén érettségizett és még nem tudtunk találkozni mert mindig közbejött valami. Vagy vizsga,vagy meló vagy családi dolgok.

Emiatt az ő ötlete volt hogy beszélgessünk egymással videó hivasban,azonban ez sem jött össze.

Szerdán ráírtam hogy mikor tudnánk beszélni egy kicsit.

Erre fel visszaírt hogyha vasárnap délután hazaér,akkor hívni fog és nem fogja elfelejteni.

Hát úgy látszik hogy elfelejtette,mert rohadtul nem hívott.

Elengedjem ezek után ezt a lányt hogy 3 hónap alatt sem tudtunk egy randit összehozni és most is hiába vártam hogy hívjon?

2021. júl. 18. 23:01
 1/10 A kérdező kommentje:

Leírtam neki vagy egy hete hogy ha nem akar velem ismerkedni akkor nyugodtan leírhatja.

Azt mondta nincs így csak most családi problémája volt.

Szóval nem tudom hogy akar e tőlem valamit vagy csak nem meri kimondani hogy offolt

2021. júl. 18. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Ja, tájékozódj másfelé, jobban jársz.
2021. júl. 18. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, ne keresd többet. Ha mégis akar tőled valamit, akkor majd ő megkeres. Az mindig gyanús, ha soha semmi nem jön össze az eltervezett dolgokból.
2021. júl. 18. 23:30
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha annyira meg szeretett volna téged ismerni, akkor nem találna ki kifogásokat. Szerintem is engedd el.
2021. júl. 18. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el,magad miatt.Jobban jarsz.
2021. júl. 19. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezt hívják gosthingolásnak :D
2021. júl. 19. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak kifogás keresés és a csaj gyáva megmondani hogy nem akar semmit.Ghostingolas az lenne ha abszolut nem valaszolna ugyhogy elerheto tobb ideig.
2021. júl. 19. 12:02
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként ez csak egy elmélet de lehet tényleg komolyan gondolja viszont kicsit lehet furcsán érezné magát miközben úgy beszéltek hogy lát és hall nem csak chat-en ezt már én is tapasztaltam és ez volt a gond de ha nem így van akkor nem tudom
2021. júl. 19. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha vasárnapra ígérte, hogy felhív, de nem hívott, ráadásul ma sem hívott ez idáig, akkor felejted el.
2021. júl. 19. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el, ha fontos lennél neki akkor keresett volna
2021. júl. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!