Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem rá anyát, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá anyát, hogy elengedjen az első randimra?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és az utóbbi időben (februárban) megismerkedtem egy 23 éves sráccal akivel nyáron egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Sajnos még nem mentem el ellenkező neművel sehova, nincsenek olyan barátaim, senkit sem említettem még anyának (hiszen nem is volt kit) és tartok tőle hogy mit reagál. Leginkább a nagy korkülönbség és az aggaszt, hogy ő nem ismeri. Ezt azzal szeretném orvosolni, hogy mikor eljon a haverom a városomba akkor hozzánk lejönne és beszélne pár szót anyaval (persze előtte képeket is mutatnék meg akár fel is hívhatja) csak, hogy meggyőződjön róla valamelyest, hogy egy értelmes, rendes srácrol van szó akinek nincsenek hátsó szándékai. Lényeg az hogy mindketten szeretnénk őszinték lenni és nem pl kamuzni arról hogy miért megyek fel a városba :)

Ti hogyan mondanátok el? Mikkel érvelnétek, hogy meg tudjátok győzni egy számára teljesen idegennel kapcsolatban? Aki szintén járt már ilyen cipőben nagyon sokat segítene ha leírná a tapasztalatait.

2020. aug. 5. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen korban sok ez a 6 év különbség. Hallgass anyudra!
2020. aug. 5. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Túl nagy ez a korkülönbség szerintem, de mondd meg anyukádnak, hogy szeretnél véle megismerkedni, meg hogy te megbízol benne, nincs oka aggódni.
2020. aug. 5. 10:48
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 persze ha soknak gondolja akkor hallgatok rá.
2020. aug. 5. 10:59
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 igem ezt is említeni fogom, viszont az is kell hogy ő is megbízzon benne:)
2020. aug. 5. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem viszont egyáltalán nem nagy a körkülönbség abban az esetben, ha mindketten ugyanazt akarjátok, jól kijöttök, egy szinten vagytok. Működhet a kapcsolat ha mindketten normálisak vagytok. És szerintem ezen nem is kell aggódnod, elég nagy vagy már hogy eldöntsd kivel szeretnél találkozni, nyilván mivel még kiskorú vagy ezért kell az engedélye, de ha leülsz vele és megbeszéled, hogy te ezt szeretnéd, mesélsz neki kicsit a srácról, elmondod neki hova mentek, stb, szóval megnyugtatod kicsit, hogy nem lesz semmi probléma, akkor szerintem ő sem fog rajta fenn akadni. Csak nyugtatsd meg hogy vigyázol magadra
2020. aug. 5. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 igen, egész jól kijövünk megértjük egymást. Most még fel se tűnik az a 6 év. Lehet, sőt biztos hogy később kijön de most még csak egy talit szeretnék összehozni, a többit majd meglátjuk:D
2020. aug. 5. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bemutattam a szüleimnek hogy megnyugodjanak hogy ki visz el randizni. A randi elött bejött és beszélgettek pár szót majd apám bólintott és már mehettünk is.
2020. aug. 5. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok, ha te is elég érett vagy. Ennyi idősen én is így voltam, mi nem sokáig voltunk együtt, de nem a korkülönbség volt az oka, hanem hogy túl különbözőek voltunk.
2020. aug. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!