Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randin hogy kell szintet lépni ? Mármint hol van az a pont, amikor egymásra néztek, megcsókoljátok egymást, és onnantól már együtt vagytok ?
A barátnőmmel első randin megtörtént. Előtte pár napig chateltünk, de egy-két óra lógás után egyértelmű volt hogy ezt mindketten nagyon akarjuk.
Én olyan sikeres randin (amiből később lett valami) még nem voltam, ahol első randin ne lett volna csók. Ha nincs csók, az azt jelenti hogy vagy én nem akartam megcsókolni, mert nem jön be, vagy ő nem akarta mert frigid / félős / nem jöttem be neki. Ha pedig nincs tűz, az kizáró ok nálam.
Hát amikor úgy érzed, hogy itt az ideje a csóknak🤷🏻♀️
Nincs ez idöhőz kötve, legrosszabb esetben is a csaj azt mondja, hogy még ne, de valszeg fog adni jeleket, hogy itt az ideje.
És, hogy mikortól vagytok együtt? Vannak esetek amikor magától értetődik, hogy együtt jártok, de én szeretem ezt vele megbeszélni, hogy pl a spanoknak már nem azt mondanám, hogy randizgatok valakivel, hanem, hogy összejöttem vele
Ideje nincs, inkább pillanat van. Ha egymással szemben ültök és mélyen a szemedbe néz a lány, akkor simán adhatsz neki egy csókot vagy tereld olyan dolgokra a témát és meglátod a reakcióját.
Nekem általában az első randin megtörtént eddig. De ha az elsőn nem is akarod elsietni, akkor azért a másodikon már illett volna egy csókot dobni a lánynak. Ha így elhúzod a dolgokat, akkor sok jót nem hinném, hogy tartogat a kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!