Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem kopaszodni ezert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem kopaszodni ezert levagtam a hajam kopaszra, van lány akinek bejön ez?

Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Van, nyugi.

Ha jól állna nekem akkor én is kopasz lennék.

2021. júl. 15. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha jól áll rajtad
2021. júl. 15. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Nullással nyírom rendszeresen. Ezért még egy lány se utasított el. De sokan mondták már, hogy hagyjam meg, mert vétek a göndör hajam levágni.
2021. júl. 15. 20:25
 4/11 anonim válasza:
30%
Sosem értettem, hogy aki kopaszodik és nem akarja, hogy látszódjon, az minek vágja le kopaszra? az csúnya és nem egyedi, mert minden lusta férfi ezt csinálja
2021. júl. 15. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
#3 Igen, csak nem ők szenvednek vele minden kib**ott nap...
2021. júl. 15. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Igen. Ráadásul én utálom is. Nagyon sűrű göndör hajam van. Egyszerűen kezelhetetlen. Nem tudom távolabbról milyen vér is lehet bennem, de tényleg olyan, mint ami a négerekre jellemző, ez a gyapjas göndör filling. Tapintásra is eléggé különleges. Nem volt még olyan lány, aki ha egyszer véletlenül hozzá ért utána ne simogatta volna rendszeresen :D

Emiatt is utálják, ha lenyírom teljesen. De én tényleg nem szeretem. Kezelhetetlen, nem lehet beállítani, önálló életet él.

2021. júl. 15. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 5-ös vagyok: én tudom milyen "keverék vagyok (elég messziről, nem indiai) de nekem iszonyat vékonyszálú, olyan mint a bébihaj, nekem is simogatta mindenki...

10 éve sűrű volt, most már messze nem az de a kopaszság nem játszik mert nagyon rosszul áll :D

2021. júl. 15. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert kopaszodni kezdtél, nem kellett volna (dühödben?)kopaszra vágni a hajad.Egy fodrásszal meg lehetett volna beszélni, mit tud kihozni belőle. De ha már kopasz lettél, remélem jól áll.
2021. júl. 17. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem növessz arcszőrzetet, a totál csupasz fej nem áll jól. Alapvetően is férfiasabb leszel tőle, de ha kopasz akarsz maradni, akkor úgy gondolom ez egy meglépendő lépés. De persze a döntés a te kezedben van.
2021. júl. 18. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:

A kopaszság szerintem a legtöbb pasinak jól áll, a nők többsége pedig szereti. Én is kopasz vagyok, már 24 éves korom óta. Jelenleg már elmúltam 50 és hetente borotválom a fejemet.

Eddig egyetlen lány volt csak aki azt mondta, hogy idézem, "utálom a kopaszokat, mert ijesztőek" ő se volt lángész. Más nővel én még nem találkoztam, aki hasonló véleményen lett volna.

Ami meg a többit illeti, igen kényelmes viselet, hiszen nincs vele gond, plusz a fejbőr is rendesen szellőzik és ezért pl. a 24 éves koromig fennálló korpásodás néhány héten belül teljesen eltűnt és azóta sem jött vissza. Egyetlen gond lehet vele, hogy erős napsütésben ajánlott óvni. Valamilyen sapkával, én pl. baseball sapkákat szoktam hordani.

2021. júl. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!