Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ciki randi sztorik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki randi sztorik?

Figyelt kérdés
Veletek volt olyan, h nem úgy sikerült egy randi ahogy terveztétek, és kudarcba fulladt az egész?
2021. jún. 18. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem mostanában volt, hogy egy pasi tök kedveseket írt neten meg amúgy nem is nézett ki rosszul. Mondta, hogy ebédeljünk együtt találkoztam vele. Erre személyesen minden második szava káromkodás volt illetve nem is mentünk nagyon sehova egy parkolóba beszélgettünk mert rossz volt az autója és nem tudta leállítani, mert akkor nem indult volna el csak nehezen. Meg persze nem teljesen úgy nézett ki, mint képen sok volt a szépítő rajta.
2021. jún. 18. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekem olyan volt, hogy a városomban van két hely amit ugyanúgy hívnak (okos gondolat, tudom) és oda beszéltük meg a talit. De az lemaradt a megbeszélésről hogy melyik megyen. Én mentem az egyikre, ő a másikra, a telefonszáma akkor még nem volt meg, szóval felhívni sem tudtam hol van már. Teljesen megharagudtam hogy nem jött el, tökre beleéltem magam, hogy milyen bunkó. Aztán később írt és kiderült hogy két különböző helyen vártuk egymást. Aztán végül lett rendes tali és össze is jöttünk, de azért kicsit érdekesen kezdődött a kapcsolatunk.
2021. jún. 18. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Úgy én is jártam, Tinder-randi, a srác magas, hosszú haj, vékony testalkat, mondom ezaz, ez majdnem az esetem...

Átbuszoztam egy közeli városba, mert a barátaival iszogatni mentünk és háát, ott várt a buszmegbe... Kiderült, hogy a tinderes képei vagy négy évvel ezelőttiek, meghízott mint a mocsok, de kedves volt, úgyhogy ottmaradtam iszogatni, hazamentem és nem nagyon tartjuk azóta sem a kapcsolatot :D

2021. júl. 9. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!