Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtatok már első randira virágot? Nem zavaró cipelni?
1-es: egy szál virágnak én pl nem örülök. 2 napig szép, aztán olyan rossz érzés kidobni.
Cserepes virág akár évekig, évtizedekig birja, sokkal romantikusabb 😉😊
#1 Én sem örülök a virágnak. A vágottat sajnálom, mert a vége kuka lesz, a cserepeset meg képtelen vagyok életben tartani... :(
Viszont könyvet bármikor cipelek szívesen, és imádom az antikvár köteteket is :)
Csak akkor, ha nála találkoztok, és onnan mentek randira!
Legjobb, ha a randi végén veszel neki, de előtte tudd meg, hogy hazaviheti-e! Mert nem biztos, hogy a szülei vagy pasija miatt hazaviheti-e.
Férfiként az a tapasztalatom, hogy a nők többsége örül neki, de valóban kellemetlen lehet a randi során "cipelni", vigyázni rá, és a randi végére el is sorvadhat az a virág, amit rossz látni.
Társkeresős, úgymond vakrandin nem adtam virágot soha az első randin. Ha már ismeritek egymást és úgy randiztok, az más. Helyzettől függ.
Találkoztam már olyan nővel aki úgymond örült neki, de már összejöttünk, amikor elmondta, hogy nem szereti a vágott virágot, mert az tulajdonképpen egy haldokló élőlény. A cserepes növényeket szereti.
Olyan nő is volt, akinek a sokadik randin virágot vittem, és kinevetett, mondván, régimódi vagyok, kimentem a divatból.
Inkább nem vinnék, de leginkább a kényelmetlenség miatt.
Cserepest még rosszabb lenne vinni, az meg nekem fura lenne, hogy mondom neki várj egy pillanatot, beugrok venni egy virágot.
Még nincs meg, hogy hol találkozunk. Régebb óta ismerem, tudom azt is hogy szereti a virágokat.
4-es biztos a pasiját zavarni fogja, max majd azt mondja hogy találta.
6-os: az nem lenne fura, ha mondod neki, várj egy pillanatot, beugrok venni egy vágott virágot? 😀
Ha megepontozod azt, akinek más a véleménye, akkor eldöntted a kérdésre a választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!