Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtatok már első randira virágot? Nem zavaró cipelni?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy majd viszek egy szál virágot az első alkalomra, de így hogy december van, estefelé pedig eléggé lehűlik az idő, biztos kellemetlen lenne egy egész este cipelgetni a virágot, akkor gatya inkább az ötlet? Tudom hogy szereti a virágokat, de így lehet meg sem éri vinni. Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg?dec. 13. 22:18
11/11 A kérdező kommentje:
9 miről beszélsz? Nem mondtam sehol hogy cserepest lenne fura beugrani venni. Alapból bármiért fura lenne bemenni, várj mindjárt jövök veszek neked egy csokit.
8 gondolom a nyolc éves gyerek is várja meg, aztán vegyen neki Valentin napra csokit vagy valamit.
A kérdésre meg nem sok pontos válasz jött, a könyv meg a cserepes virág nem is volt opció. Nem alternatívákat szerettem volna, de azért értékelem az ötleteket.
dec. 14. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!