Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül milyen időszakonként írjak rá a kiszemeltemre, hogy ne legyek számára zavaró? 18/F
Utálok facebookon ismerkedni, de most csak ezzel van lehetőségem sajnos egy ideig, mert a nyárigyakorlat elveszi a fél nyaramat.
Szóval. Nem tudom, milyen gyakorisággal írjak rá, úgy, hogy ne legyek zavaró. nem szeretném azt, hogy mikor meglátja h írtam, h "Istenem már megint ő". Szerintetek mi lenne az ideális? 2 nap? heti egyszer-kétszer? vagy talán írjak minden nap?
Lányok véleményét is kíváncsian várom.
Ha tetszel neki ,mindig örülni fog hogy írsz neki.
Ha ez meg kérdéses akkor 3-5 naponta. Ha látod hogy érdeklődik mehet az gyakrabban is.
Beszéltetek már? Mennyire ismeritek egymást?
tenyleg ne legyel tul nyomulos
fokozatosan haladj
Én is hetente max 1-et javasolnék. Amit nagyon figyelj ilyenkor, az a hangnem, amiben válaszol a csaj. Ha szűkszavú, akkor akár fel is adhatod. Ha viszont elég ideig írsz neki és nem koptat le, akkor hagyj ki egy kis időt, nézd meg ő megkeres-e téged (hiányol-e). Ha igen, nyert ügy :)
Sok sikert :)
Hangnem szempontjából már kiismertem a lányokat, sokszor jártam már így :D
Már a héten ráírtam egyszer, a héten már csak holnap fogok, aztán megbeszélek vele egy talit ^^
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a barátom az elején is minden nap írt. Mondjuk sok volt, néha leráztam...(mennem kell tanulni.. mennem kell ide vagy oda, de azóta már 3 éve együtt vagyunk) Én 2-3 napot mondanék. Ha csak hetente 1x írnál nem lenne nekem egyértelmű hogy most tényleg érdekellek, vagy csak ha unatkozol és nincs jobb akkor írsz csak..
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!