Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki randi sztorik?
1. Lány kimentünk a római partra, kocsival voltam, nem ittam, csak colat, a lány meg fröccsel kezdte aztán pálinka több kör és kB lerészegedett amíg itt voltunk, tök ciki volt. Többet inkább nem találkoztunk.
2. Lány feljött hozzám, de elment WC re vagy fél órára és az egész lakásban terjengett utána a kulaszag (garzon lakásom volt akkor konyhában leválasztott WC vel), utána csak az erkélyen maradtunk kicsit, de többet nem hívtam át, de maradt friendzoneban azért.
30/F
6-os. Egy videóban hallottam, h olyan is volt: a pasi elhìvta étterembe a csajt. És útközben egy szemetesben talált egy doboz maradék pizzát. Felkiáltott, h "ezazz, ingyen kaja. Kivette, és majszolni kezdte. A csaj meg csak pislogott.
U.I.: a hapsi egy csöves alkat volt. Büdös sz*r szagú, szakadt, hanyag ruha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!