Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ciki randi sztorik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki randi sztorik?

Figyelt kérdés
Veletek volt olyan, h nem úgy sikerült egy randi ahogy terveztétek, és kudarcba fulladt az egész?
2021. jún. 18. 08:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer elmentem egy fiúval randizni, nem volt annyira szimpi de kedves volt szóval adtam neki egy esélyt. Kb jól ment az egész amíg egyszercsak összetalálkoztunk a húgával és az egyik barátnőjével beszélgettünk egy kicsit, első randin amúgy is egy kicsit kínos megismerkedni a családjával, de ekkor azt javasolta a csávó hogy jöjjenek velünk tovább. Hát mondanom se kell nem ez volt a legkellemesebb dolog, egészen hazáig kísértek minket szóval innentől többet nem is voltam vele kettesben. Erre egy hétre írt nekem hogy nagyon sajnálja és hogy mennyire szégyenli amit a húga tett, de nekem valahogy nem volt kedvem mégegy találkához..
2021. jún. 18. 10:42
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

1. Lány kimentünk a római partra, kocsival voltam, nem ittam, csak colat, a lány meg fröccsel kezdte aztán pálinka több kör és kB lerészegedett amíg itt voltunk, tök ciki volt. Többet inkább nem találkoztunk.

2. Lány feljött hozzám, de elment WC re vagy fél órára és az egész lakásban terjengett utána a kulaszag (garzon lakásom volt akkor konyhában leválasztott WC vel), utána csak az erkélyen maradtunk kicsit, de többet nem hívtam át, de maradt friendzoneban azért.

30/F

2021. jún. 18. 10:49
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Olyan is volt mikor én mentem egy lányhoz bringával, megnéztem nem lakik messze 10 km csak épp kB hegyen át kellett menni és mire oda értem úgy leizzadtam, hogy csöves szagom volt meg a nadrágom is úgy át izzadt elég kellemetlen volt.
2021. jún. 18. 10:54
 4/13 anonim válasza:
89%
Elsö talin puccos kávézoba ültünk be. Beszélgetésünket az egész vendég sereg hallotta. Mint kiderült a hölgy kicsit nagyot hallo volt és randira otthon hagyta a készülékét. pfffff.
2021. jún. 18. 11:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Úristen... Áldom az eget, hogy velem nem tõrténtek ilyenek
2021. jún. 18. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak olyan volt, hogy máshogy nézett ki a srác élőben, mint képen. Teljesen meg volt az összhang interneten. Már beleéltem magam egy kapcsolatba. Csak amikor találkoztunk akkor a palinak olyan fura volt a mozgása meg kb 3 foga volt elől az is mind rossz volt. Így sajnos elég nagyot csalódtam.
2021. jún. 18. 13:48
 7/13 A kérdező kommentje:

6-os. Egy videóban hallottam, h olyan is volt: a pasi elhìvta étterembe a csajt. És útközben egy szemetesben talált egy doboz maradék pizzát. Felkiáltott, h "ezazz, ingyen kaja. Kivette, és majszolni kezdte. A csaj meg csak pislogott.

U.I.: a hapsi egy csöves alkat volt. Büdös sz*r szagú, szakadt, hanyag ruha.

2021. jún. 18. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
fingott a csaj
2021. jún. 18. 13:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Biztos jó lehetett Xddd
2021. jún. 18. 14:00
 10/13 anonim válasza:
90%
16 éves voltam, mikor egy nálam két évvel idősebb srác rám írt facebookon, hogy lenne -e kedven találkozni vele, egy közös ismerősünk alapján talált rám. Egészen normálisnak tűnt, bár a képeken nem sok minden látszott belőle, mert sötét, meg fekete-fehér képei voltak. Mondom oké, adok neki egy esélyt, hátha. A barátnőm ott volt mellettem, mert előtte találkoztunk, és ment volna tovább, de mondta, hogy megvárja a srácot, kiváncsi, hogy néz ki. Nagyon szégyellem magam, de mikor megláttuk, összeröhögtünk egymással. A csávó totál nem úgy nézett ki, mint a képeken, elölről hiányzott egy foga, elég látható helyen, sokkal kövérebb is volt, meg a haja úgy volt összetapasztva zselével, mintha két hete nem mosott volna hajat. Itt úgy voltam vele, hogy nem leszek bunkó, mondom elmegyek már vele, ha buszozott miattam 20 km-ert, beültünk egy cukrászdába. Esett az eső is, és mikor beértünk, leültünk, meg rendeltünk, közölte, hogy neki beázott a cipője, és most leveszi. Úgyhogy mikor kijött a pincér, elég meredten bámult, hogy a csávó zokniban ül, én meg majd’ elsüllyedtem. Aztán az egész idő alatt míg tartott a “randi” csak arról beszélt, hogy az excsaja mekkora egy k, amiért meg merte csalni, rólam kb nem is kérdezett. Menekültem.
2021. jún. 18. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!