Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Első randi alkalmából hova vigyen a fiú?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most még nincsen barátnőm,de majd keresni fogok,és mivel 1 úgy mond barátnőm volt aki max hambizni hívtam büféhez.
Ötletek?
#randi,randizás,csaj,barátnő,barát,nő
2021. jún. 12. 17:08
1/10 anonim válasza:
Engem a barátom első randira egy virágos tavacskás rétre vitt piknikezni. Volt sok fincsi süti meg gyümölcs is. Lehet, hogy valaki szerint túl nyálas, de szerintem nagyon romantikus volt, olyan filmbe illő. De voltunk például csónakázni is, az is nagyon aranyos randi volt.
2/10 terminator9000 válasza:
Egy sima park is jó beszélgetni
3/10 anonim válasza:
Én csak meg akarom szexelni a lányt
4/10 A kérdező kommentje:
1-ső
Jó ötlet :D
3-mas
Jó,de én csak ismerkedni csak..
(Mondjuk ha már van csajod,annyiszor szexelhetel vele ahányszor akarsz,de mind1 xD)
2021. jún. 12. 17:48
5/10 anonim válasza:
Engem, egy cukrászdában vitt, majd a szembenlévő parkba mentünk sétálni, beszélgetni
6/10 anonim válasza:
Én eskü szívesen mennék első randin horrorfilmre. :D
7/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hova visz, csak a végên az ágyban kössünk ki, mert imádok szexelni. Lehet fújolni, de vállalom😜
8/10 anonim válasza:
A legjobb egy kis kávézó vagy valami mini program és előtte vagy utána egy közös séta, vagy leülni egy padra a parkban. Vagy zöldterületen találkozni, kinézni a helyet és útközben kipuhatolni, hogy lenne e kedve beülni valahova
9/10 Bory_Gilmore válasza:
7-es, te nem vállalod fel ember! Még a felhasználónevedet se írtad ki XD
10/10 anonim válasza:
Nekem első talin elég ha sétálunk valami szép helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!