Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti első talin meddig mentek el?
Figyelt kérdés
Mi az ami még belefér?2021. ápr. 12. 23:58
3/16 anonim válasza:
sok mindentől függ, de a beszélgetés és a sex között mozog a skála
4/16 anonim válasza:
Hm... Lehet én vagyok túl visszafogott, de kb egy ölelésig xd
5/16 anonim válasza:
Lehet, én vagyok régimódi, de ölelésig. Minek kell nyalakodni rögtön? Hova ez a sietség? Szeretem lassan felfedezni a kiszemeltem testét és aztán ízletesebb lesz.;)
6/16 anonim válasza:
Fiú vagyok, első randin én is ölelésig, max csókig, ha úgy hozza a helyzet, és komolyan gondolom a lánnyal.
7/16 anonim válasza:
Max csók eléggé le lennél kurv*zva ne haragudj a szóért a fiú is annyiba nézne téged majd... Szerintem tényleg max csókig menj el
8/16 anonim válasza:
Csókig mennék el csak, azt is csak akkor ha szimpi a srác.
9/16 anonim válasza:
Ölelés, puszi. Ha hamarabb ról ismertem TALÁN csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!