Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Nektek mi az ideális első randi hely?
Szerintem egy 14-17 éves csajjal ne egy kávézóba ülj be mert 10 perc után halálra fogja magát unni vagy beparázik hogy túl komoly vagy (elvégre a tini kategóriában van a kérdés).
Kellenek nekik az élmények és a pörgés, mozi, kiülni egy padra, meki, lézerharc, szabadulószoba, valami szabadabb, lazább helyre vidd. A legegyszerűbb hogy ha már felmerült a találkozás lehetősége akkor finoman érdeklődsz hogy neki mi jár a kis buksijában.
Na azt meg hogy arcra puszi vagy csókolozás legyen azt a jó isten se tudja megmondani neked, arra neked kell rájönnöd és kitapasztalnod, de nyugodj meg, addig lesz egy jó pár pofára esés csak az ne szegje majd a kedved, de érdemes abból kiindulni hogy ha már kettesbe elmegy veled valamerre és látod rajta hogy jól érzni magát veled akkor van értelme próbálkozni.
Ha jó a randi, nekem a végén a csók is belefér.
4!
Az a baj, hogy egy lézerharc vagy mozi során kb semmit nem tudsz meg a partneredről. Oké, jó móka meg jó program, de a randi lényege egymás megismerése.
Első randin szerintem jó ötlet lehet egy cukrászda/kávezó (ha szereti az adott fél), séta valamilyen szép helyen, menet közben pedig ha megtetszik nektek valami, akkor betudtok ülni valahova és tudtok venni ezt-azt.
(Például fagyit stb)
Én első randin például mekibe nem mennék, az olyan semilyen.😅
(Persze ez csak az én véleményem.)
Ez nagyon emberfüggő.
4 emberrel randiztam eddig, az elsővel konkrétan csak ültünk egy padon órákig, uncsi volt, a másodikkal moziba mentünk, nem nagyon sikerült beszélgetni, a harmadikkal sétáltunk egy jót, az már jobban tetszett, a negyedikkel pedig elmentünk túrázni meg kocsikázni és a kutyámat is hozhattam magammal. Nekem ez az utolsó volt a tökéletes randi, vele össze is jöttünk, és rendszeresen túrázunk azóta is. Szerzett nekem még egy kutyát, úgyhogy már 2 kutyával nyomjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!