Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti melyik randi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyik randi kérésre mondanátok igent?

Figyelt kérdés

Hali. Azon filózok, hogyan kellene elhívnom egy lányt randira. Eddig ezek jutottak eszembe, várom a tippeket melyik a legjobb szerintetek? Vagy igazából tök mindegy, csak az fog dönteni szimpi e vagyok neki?

1. ... Tudom, hogy még annyira nem volt időnk ismerkedni, de szimpatikus vagy, és örülnék, ha valamelyik nap csatlakoznál hozzám egy sétára a...

2. ... Tudom, hogy még annyira nem ismerjük egymást, de szimpatikus vagy, és azt szeretném kérdezni, hogy nem e lenne kedved kimenni valamelyik nap?

3. ... Figyelj, valamelyik nap megyek ki a ... és ha szeretnél csatlakozhatnál.

piha, ahogy ezeket leírtam egész egyformák lettek.

Illetve, hogy ez az egész dolog inkább legyen teljesen egyértelműen randi, vagy tűnjön inkább úgy, mint egy baráti találka / a kettő mixje?

Ezeket nyilván nem szó szerint tervezem felmondani, csak hogy kb mi a legjobb.

Éés, még valami. Mikor a legjobb elhívni (nyilván élőben tervezem, és valamikor amikor csak 2-en vagyunk), eze kívül van valami?

2021. jún. 12. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

-Holnap délután háromkor mit csinálsz?

-Hááááát még nincs programom...

-Egy fagyihoz/kávéhoz mit szólnál?

2021. jún. 12. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Nekem mind a három opció olyan, hogy "ha van kedved lehetne hogy akár..." -> nekem ez kicsit hizonytalan hangnemet sugall. Ha ezekből kell választani, akkor 3. De nekem személy szerint valami határozottabb megfogalmazás jobban tetszene (pl. 10-én sok dolgod van? Mert arra gondoltam, egy találkozót összehozhatnánk.). ((Jó, most ez is feltételes mód, de kicsit kevésbé olyan, hogy "akár lehet hogy".))
2021. jún. 12. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Felejtsd el ezeket, ha nem nézel ki ultra brutál jól és nem vagy egy adonisz akkor bármilyen felkérést vissza fognak utasítani.

Először kezdj el vele beszélgetni élőben, ismerd meg egy kicsit, keress közös érdeklődési kört, lássa hogy a személye is érdekel nem csak a két szép szeméért szeretnéd elhívni.

Aztán ha már valamennyire megismertétek egymást és szimpatikus vagy neki akkor bárhogyan elhívhatod, nem kell ezt túlbonyolítani:

"Szia, ráérsz, iszunk egy kávét?"

Na így többször fognak igent mondani mint bármilyen sablon szövegre

2021. jún. 12. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Azokat a "ha szeretnél csatlakozhatnál" - okat felejtsd el. Ez egyáltalán nem illik egy randi híváshoz. Számomra, ez olyan mintha sz@rnál rá mi lesz, de legalább megpróbálta filling. Nem kell túl bonyolítani.

Valami ilyesmit esetleg: "Szia, tudom, hogy alig ismerjük még egymást, de valamikor volna kedved egyet sétálni/fagyizni/kávézni?" Ennyi.

2021. jún. 12. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ezek felejtősek. Kérdezz annyit, hogy találkozna-e veled mondjuk holnap vagy kedden vagy bármit... Legyen benne konkrétum és ne jöjjön le, hogy bizonytalan vagy.
2021. jún. 12. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Rendben van, köszi a tippeket. Akkor igazából anniy, hogy legyen a lehető legegyszerűbb / legegyenesebb? És valami konkrét határozott.

Még annyi, hogy az úgy kínos, ha pl megkérdezem, hogy egy pillanatra ki e jön beszélgetni, hogy megkérdjem, vagy inkább csak várjak amíg így "magától" kettesben leszünk?

2021. jún. 12. 12:28
 7/9 anonim válasza:
58%

Légy határozottabb, találd ki legalább azt hogy hova szeretnéd elvinni, mert a "valamikor" "valahova" felejtős.

Ha már vannak közös témáitok, nyugodtan elhívhatod kávézni, sétálni, stb. De ha nem akkor annyira nem ajánlott, mert könnyen meglehet, hogy csak némán fogtok a Mekis sültkrumpli fölé görnyedve ülni, és a másodperceket számolgatjátok majd. Ha ez a helyzet, inkább a Mozit javasolnám (tudom ez most nem annyira ideális,) de a film után rögtön lesz közös témátok, megvitathatjátok, hogy mennyire tetszett vagy ilyesmi...

Ha elég önbizalmad van hozzá jobb, ha félrehívod mert nem hiszem hogy magától adódik majd olyan pillanat amikor csak ketten lesztek, arról nem is beszélve, hogy ha túl sokáig vársz vele, lehet hogy valaki más hívja majd el.

2021. jún. 12. 13:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor ilyesmi megteszi: Szia! Valamelyik nap délután, vagy estefele lenne kedved kimenni sétálni a parkba? Esetleg megálhatunk fagyizni is.

Még annyi, hogy érdemes egy konkrét napot kiválasztani (a "valamelyik nap" helyett? Mert pl én minden nap ráérek, de ő lehet elfoglalt...

2021. jún. 13. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd mondja, hogy nem jó... de a konkrétum kell bele, hogy mikor és hova vinnéd szerintem
2021. jún. 13. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!