Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legkínosabb randija?
Első randin megszólta a ruhámat..ezzel kezdte. Több randi nem is volt. Nekem nem volt kínos, jól neztem ki és nem voltam kihívó vagy ilyesmi. Bunkó volt a srác,így járt.
16 lehettem akkoriban
Elhívtam még 8 dikban egy lányt randira (még sms ben akkor) :D aztán vettem egy rózsát is neki,és amikor meglátott tovább ment,direkt nem is nézett rám :D
Ezután fogtam a rózsát és kib..ztam az első kukánál.A többi hála isten jobban sikerült.
Képröl csúnyácska pali, egy lehetőséget adtam neki, élőben szegenynek meg furább feje volt, meg izzadság szaga.
De ha már ott voltam, akkor nem leszek tulok, messziről jött be.
Szegénynek már lehetett pár rossz randija, mert meg se próbált a személyiségével lenyűgözni (pedig okos volt), inkább munkájával, fizetéssel, házzal, autóval. Nem kellett volna, nem ezek hiányában szelektálok, de azért az már sok volt, amikor bizalmaskodni akart kínjában és a térdemet ill. afölött pár centivel kezdett fogdosni. Na, ez betette a kaput, soha többet rá se írtam.
17 éves lehettem amikor a fiút felhívta az anyuja,hogy merre van. Erre benyögte hogy velem van,de nem tudta a nevemet😅 Rám nézett és megkérdezte hogy XY-nak hívnak? Nagyon gáz volt a szitu. Hozzáteszem a srác már régebb óta ismert,sőt az egész családja tudta hogy ki vagyok és hogy hívnak,csak valamiért ő nem tudta.
Volt egy másik fiú aki meg lehagyott miközben sétáltunk és fel se tűnt neki,hogy mögötte ballagok. Sőt ez a srác csak az exemről tudott kérdezgetni mivel ő már egyszer bepróbálkozott csak akkor lekoppintottam mert egyutt voltam az exemmel. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!