Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életetek legkínosa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életetek legkínosabb randija?

Figyelt kérdés
Mitől volt kínos? Mikor történt? Milyen volt utána a kapcsolatod a fiúval/lánnyal?

2021. jún. 10. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Első randin megszólta a ruhámat..ezzel kezdte. Több randi nem is volt. Nekem nem volt kínos, jól neztem ki és nem voltam kihívó vagy ilyesmi. Bunkó volt a srác,így járt.

16 lehettem akkoriban

2021. jún. 10. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan első randim, amin a srác rommá törte a kocsiját, amiben benne ültem én is. (Személyi sérülés nem történt.) Nem találkoztunk többet, de nem csak ezért.
2021. jún. 10. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Elhívtam még 8 dikban egy lányt randira (még sms ben akkor) :D aztán vettem egy rózsát is neki,és amikor meglátott tovább ment,direkt nem is nézett rám :D

Ezután fogtam a rózsát és kib..ztam az első kukánál.A többi hála isten jobban sikerült.

2021. jún. 10. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még 18 évesen voltam első randin egy csajjal. Bementünk egy plázába, ahol összefutottunk egy barátnőjével. Nekiálltak beszélgetni. Próbáltam hozzászólni a beszélgetéshez, de lényegében levegőnek néztek. Egy idő után a barátnője megkérdezte van-e kedve bemenni vele XY üzletbe. Bementek, fel sem tűnt nekik hogy nem megyek utánuk. Néztem őket kintről néhány percig. Miután néhány perc után sem tűnt fel a hiányom, jobbnak láttam ha hazamegyek. Fél óra múlva hívott a csaj, hogy hova tűntem. Csak finoman megkérdeztem, hogy ezt most komolyan meg kell magyaráznom? Aztán el is búcsúztunk végleg.
2021. jún. 10. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
16 évesen volt egy távkapcsolatos barátnőm, 100km-re lakott, elmentem egyszer hozzá és megettem a papagája száraztápját és hülyének nézett.
2021. jún. 10. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Képröl csúnyácska pali, egy lehetőséget adtam neki, élőben szegenynek meg furább feje volt, meg izzadság szaga.

De ha már ott voltam, akkor nem leszek tulok, messziről jött be.

Szegénynek már lehetett pár rossz randija, mert meg se próbált a személyiségével lenyűgözni (pedig okos volt), inkább munkájával, fizetéssel, házzal, autóval. Nem kellett volna, nem ezek hiányában szelektálok, de azért az már sok volt, amikor bizalmaskodni akart kínjában és a térdemet ill. afölött pár centivel kezdett fogdosni. Na, ez betette a kaput, soha többet rá se írtam.

2021. jún. 11. 13:15
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
13 évesen elhívtam egy lányt randizni. Egy városszéli romos tanyához beszéltük meg (magam sem tudom, miben reménykedtem, talán, hogy leteper). Amikor találkoztunk megkérdeztem, merre sétáljunk. Megegyeztünk, hogy a város központja felé. El is indultunk, el is értük a központot egy megveszekedett szó nélkül! Ott elköszöntünk egymástól, és ment mindenki a dolgára.
2021. jún. 11. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

17 éves lehettem amikor a fiút felhívta az anyuja,hogy merre van. Erre benyögte hogy velem van,de nem tudta a nevemet😅 Rám nézett és megkérdezte hogy XY-nak hívnak? Nagyon gáz volt a szitu. Hozzáteszem a srác már régebb óta ismert,sőt az egész családja tudta hogy ki vagyok és hogy hívnak,csak valamiért ő nem tudta.

Volt egy másik fiú aki meg lehagyott miközben sétáltunk és fel se tűnt neki,hogy mögötte ballagok. Sőt ez a srác csak az exemről tudott kérdezgetni mivel ő már egyszer bepróbálkozott csak akkor lekoppintottam mert egyutt voltam az exemmel. 19/l

2021. aug. 4. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
60-as évek. A Nagykörúton találkoztunk, az Oktogonnál. Sétáltunk a Földalatti volt a cél., Közben nagyon szellemesen szórakoztatott, nem is figyeltük az utat, hogy hol tartunk. Amikor lépcsőhöz értünk, elindultunk lefelé. Néhány lépés után derült ki, hogy nem a Földalattihoz, hanem a nyilvános WC-hez vezet lefele. Könnyesre nevettük magunkat. Aztán Állatkert, Vidám Park. Feledhetetlen élmény volt. 16 évesek voltunk. Sajnos a szüleivel disszidáltak, de tudunk egymásról. Már nagypapa. 🙂
2021. aug. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!