Nektek mi volt életetek legkínosabb élménye?
Tudom, hogy sok hasonló kérdést tettek már fel, de biztos van aki nem látta vagy nem válaszolt az előzőekre :).
Szóval az enyém: egyértelműen középiskola első év, első úszásórája. A tanár egyesével küldött be minket a medencébe, hogy lássa mennyire tudunk úszni, képzelhetitek mennyire frusztráló harminc ismeretlen tini előtt végigmasírozni egy szál fürdőruciban. Olyan ideges voltam, hogy a papucsomat is levettem a törölközőmmel együtt, nyolc- tíz méter be a medencéig, ott pancsoltam valami szánalmasat (nem tudtam úszni) majd égő fejjel ki -és zúgok egy hatalmasat a nedves kövön. Szétvetett lábbal kinyúltam, a tanár alig bírt felállítani, végig csesztetett, hogy nem kéne papucs nélkül rohangálni és a legrosszabb: a fürdőruha a fenekembe csúszott, és hát kicsit többet mutatott az illendőnél: aki mediterrán típus talán érti mire célzok.
Egy másik: pár éve egy katolikus iskolában dolgoztam, ahol egy karácsonyi vacsora során kézzel készített ajándékot kellett adnunk az előzőleg kihúzott kollégáknak. Szóltak előre, hogy egy saját verssel vagy egy személyes kis rigmussal szokták átadni az ajit, de nem vettem komolyan, gondolván, lesz még más is így. Az utolsók között kerültem sorra és persze, hogy kivétel nélkül mindenki előadott valami szentimentális vagy szellemes kis költeményt, így némileg idegesen (mátósan) és nagyon fennkölten előadtam valami ótvar haikut, aminek elrontottam a szótagszámát, így reflexből hozzátettem, hogy "ba**od". A vacsorát egyébként imádsággal kezdtük, és ott volt vendégként az egyházközség plébánosa.
A harmadik sztori mostanában volt, egy csapatépítő vacsi során a vadiúj főnököm (aki három évvel idősebb nálam, ezért nehéz respektálom) velem szemben ült a kedvesével, mindketten elég sokat ittunk, és valamiért jó ötletnek tűnt kihívni cseresznyepaprika evő versenyre. A piától elzsibbadt a szám, így úgy ettem a paprikát, mint a koktélparadicsomot, győztesnek nyilvánítottam magam, kijelentettem a tűzvörös képű főnökömnek, hogy egy f*slekvár és mostantól utalja át a fizetésének a húsz százalékát. Azóta csöppet feszült a viszonyunk, a cégnél meg persze elterjedt a sztori..amúgy se az erőset, se az alkoholt nem bírom, képzelhetitek, másnap mit elgörnyedeztem.
Remélem van, aki végigolvasott, kicsit sokra sikeredett.:)
Nekem szerencsére csak annyi,hogy megkérdeztem egy nagy hasu not,hogy hanyadik hónapban van.:)
Kövér volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!