Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis lánnyal randi? SOS!
Figyelt kérdés
Szóval, elhívtam egy lányt találkozni, viszont neki csak szilencium után jó, de nem jöhet el a suli területéről. Így nekem kell bemenjek, viszont ötletem sincs hogy mit tudnánk csinálni. Vegyek kávét és beszélgetés közben igyuk meg? Kérlek segítsetek, nem szeretném hogy egy gáz randi legyen!:((2021. máj. 23. 15:46
1/13 anonim válasza:
Vihetsz kávét, de nem muszáj, igazából nem hiszem, hogy beszélgetésen kívül olyan sok mindent lehetne ott csinálni, de hát első randira elég az, ha csak dumálgattok.
2/13 anonim válasza:
A Kv nem épp a legjobb ötlet szerintem.
Voltam kolis, egy bor akár felöntve fröccsnek tökéletes, csak fehér borral csináld.
Ha ez nem játszik, akkor szerintem ne vigyél semmit.
Ne izgulj, ha már taliztok valószínűleg érdekled őt, szóval csak bátran és beszélgess vele egy jót.
3/13 anonim válasza:
Szeeintem meg jó ötlet a kávé/forrócsoki, vagy valami amit szeret. Azt megihatjátok és leültök valahova beszélgetni. Első randira ez bőven elég. Meg szerintem első randin ne piáljatok.
4/13 anonim válasza:
Azért nem olyan bonyolult kijutni az épületböl/udvarról... 😉
5/13 A kérdező kommentje:
#4 bajt nem akarok, jobb a békesség😅
2021. máj. 24. 09:02
6/13 anonim válasza:
Hát vegyél neki egy fagyit, aztán beszélgessetek! Keressetek az iskola területén egy szebb, romantikusabb helyet, padot, és ott egyetek meg! 😉😉😉
7/13 anonim válasza:
Ez azért elég érdekes, elvették a kimenőjét vagy miért nem mehet ki? Alapból középsulis kolikban szili kezdetéig ott vagy, ahogy akarsz, azaz elmehettek suli után valahova. Ha pedig hétvégi kolis, akkor olyankor oda megy, ahova akar általában 6-ig. Ettől függetlenül, ha programot is akarsz én vinnék egy társast, de bőven elég, ha beszélgettek és a forrócsoki/kávé szerintem is oké. Középsulis koliba ne vigyél alkoholt, mert kockáztatod, hogy felfüggesztik a bánatba
8/13 A kérdező kommentje:
#7 haver osztálytársa, és ő is azt mondta h nem lehet.
Piát persze eszem ágában se lenne vinni:D
2021. máj. 24. 19:56
9/13 anonim válasza:
Egyaltalan nyitott arra hogy te odamenj?
10/13 A kérdező kommentje:
#9 elv igen, szóval
2021. máj. 27. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!