Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lessz az első randim a lánnyal de nincs kb semmi pénzem honnan tudnék szerezni gyorsan kb 5 ezer forintot ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 11:10
A kérdező szavazást indított:
Randi
Pénz
19 szavazat
1/14 A kérdező kommentje:
Xd ezt az ízét véletlen raktam ide
2021. márc. 5. 11:10
3/14 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy? Dolgozol tanulsz ?
4/14 anonim válasza:
Mire kell pénz? Be se tudtok ülni kb sehova, vagy a Tescóba akartok menni, azt ott akarsz neki venni vmit 5000-é? xD
Egyébként kérj anyutól vagy a mamától vagy tudom is én kitől, vagy ha nem később lesz a randi, akkor keress valamelyik diákszövetkezet facebook oldalán ilyen beugrós melókat, 1 napot elvállalsz, azt azért 8000-et is kaphatsz.
5/14 anonim válasza:
Előbb is kitalálhattad volna :D De egyébként nem is nagyon tudtok olyan helyre menni most, ahol ennyi pénzt ott lehet hagyni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: plazmaadás
6/14 anonim válasza:
Nem igaz hogy a szüleid nem tudnak 5 ezer forinttal támogatni ? Az ilyen szülőknek is minek gyerek? Ja a családi pótlék miatt
7/14 anonim válasza:
Majd a csaj fizet :D azt mondod, hogy elhagytad a pénzed vagy valami.
8/14 anonim válasza:
A plazma adás az jó ötlet.Ha már elmúltál 18.
9/14 anonim válasza:
passzold le nekem a csajt, nekem van 10.000-m is :P
10/14 anonim válasza:
Rám még egy randin se költöttek egy forintot se, mégis nagyon jól éreztem magam
Szóval engedd el ezt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!