Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet perverz lánnyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Olyan lánnyal akarok ismerkedni aki olyan tipikus pervi. Hogy lehet megtudni egy lányról hogy szolíd vagy pervi?
17f
2021. ápr. 23. 15:35
1/12 anonim válasza:
Úgy tudod meg, hogy beszélsz vele. Keress rá az utcán.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha beszélgetek vele az hogy fog kiderülni? Mert lehet visszafogja magát hogy ne nézzem ribinek
2021. ápr. 23. 16:22
3/12 anonim válasza:
A perverz és ribi nem egy kategória.
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom de érted hogy értem
2021. ápr. 23. 17:13
5/12 anonim válasza:
Szerepel a kulcsszavak között a szerelem is. Ha komolyan gondolod, akkor nem mindegy, milyen hajlandóságú. Ha te csak az extrém dolgokat keresed, akkor fizess meg egy ilyen szolgáltatást.
Egyébként meg a hagyományostól eltérő, extrémebb játékok alapja is csak a kölcsönösség lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Ja én nem úgy értem a perverzséget hogy ilyen extrém dolgok hanem hogy lehet vele a szexről nyíltan beszélni meg szeret szexelni, csokolozni, ha rácsapok a fenekere stb. Mert úgy vettem észre hogy már ezektől is sok lány nagyon zavarban van ami nem baj elsőnek csak utánna jó lenne ha megnyílna
2021. ápr. 23. 17:22
7/12 anonim válasza:
Ja, hogy nem tudod a szavak jelentését. Bocs!
9/12 NemVagyokUborka!!! válasza:
(Szerintem ezt részegen írta.)
10/12 A kérdező kommentje:
Bocsi srácok nem voltam józan mikor ezt a kérdést írtam, de lányok írhatnak ismerkedni
2021. ápr. 24. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!