Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk taszító egy ilyen lány aki így hordja a haját? A képen én vagyok.
Tipikus kialakulatlan, még komplexusos, önmagát kereső lélek, aki kikandikál a maga elé húzott függöny mögül, mert még nem kész arra, hogy önmagát teljes valójában megmutassa. Ebben a korban inkább elcsúfítják magukat a rejtőzködés érdekében.
Ahogy beérsz, kinövöd.
Nekem az jut eszembe, hogy ha valaki "félig megvakítja magát" akkor ez valami önbüntetés, ugyanakkor egyediség kifejezésének túlzott vágya hajtja. Amúgy látványra jól néz ki, csak a szemem fényének óvása jut eszembe és emiatt túlzásnak érzem. Persze ha vannak pszichés problémáid (nekem vannak) és így akarod ezt kifejezni, arra jó. Tehát nem a hajjal van bajom, hanem amit jelent /sugall nekem. Ez persze lehet totál félreértés is. Amúgy bírom az alter lányokat!
De sok boldogságot Neked! 49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!