Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk taszító egy ilyen lány aki így hordja a haját? A képen én vagyok.
2021. ápr. 1. 10:41
1/37 anonim válasza:
Rosszabbra számítottam,eléggé jó pedig én nem vagyok ilyen punk,stb stílusu.
2/37 anonim válasza:
Igen, taszító. Szerintem butaság eltakarni az egyik szemünket, a butaság pedig engem taszít.
4/37 anonim válasza:
Szerintem igen(bocsi).( Az a valami a szádon is taszító szerintem)
Nekem a szőkés barna életvidám mosolygós lányok jönnek be.
5/37 anonim válasza:
Látni azért látsz valamit vagy csak fél szemmel kémleled a világot? Egyébként én is jobban szeretem a mosolygós, életvidám lányokat. A feketére festett haj és a túl sok smink nem tetszik.
7/37 anonim válasza:
Szerintem nem taszító, szép vagy a magad módján. Nekem tetszik, ha vakaki nem az a tipikus lány, hanem van valami egyénisége. Neked van és ez jó.
8/37 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha nem takarná el a fél szemed meg a fél arcod a hajad.
9/37 anonim válasza:
Nem az esetem :/ sajnálom. Más viselet és stílus jobban állna, de mindenki maga érzi mi a jó számára
10/37 anonim válasza:
Az arcod nagyon szép, kár eltakarni.
A smink szerintem sok, néha a kevesebb több. Főleg a fekete hajhoz ennyi fekete smink.
A piercinget pedig nem szeretem, de nem olyan borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!