Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk taszító egy ilyen lány aki így hordja a haját? A képen én vagyok.
2021. ápr. 1. 10:41
11/37 anonim válasza:
Nem taszító, de az természetes, hogy nem mindenkinek fogsz bejönni. Sokaknak tetszeni fogsz és bírni fogják a stílusod, de persze lesz aki abszolút nem. Mindenkinél így van.
A szemedet én sem takarnám el, főleg mert csúnyán romolhat.
12/37 anonim válasza:
Nem taszító, de kimondottan nekem sem tetszik.
Az arcod is szép, a hajad is, de más frizurával szerintem jobb lenne. :)
13/37 anonim válasza:
Nem tetszik ez a sötét punk/alter stílus,a piercinget is utálom.
Egy fiú.
14/37 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele. Csak légy egyedi
15/37 anonim válasza:
nem taszító csak előnytelen . A szemedet tönkre teszed vele, légyszíves találj egészségesebb hajviseletet .
16/37 anonim válasza:
Hordd úgy, ahogy szeretnéd, de őszintén látsz valamit? 🤭
17/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem taszító, de ne menjen a látásod rovására.
19/37 anonim válasza:
Ez egy beltéri, beállított póz. Általában nem nézhetsz így ki, mert kimész az utcára és a legkisebb szellő is elrontja a frizurád. Nekem túl komoly is vagy. Sokan figyelmeztettek, de én is, hogy ezzel a félszeműséggel romlik a látásod. Ráadásul nem látszik eléggé a (szerintem ) formás arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!