Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek helyembe?
Figyelt kérdés
Barátommal randizni voltunk, és amikor elköszöntünk volna egymástól úgy köszönt el hogy ha legközelebb találkozik jól beverdesi alám, és ezt így kimondta. Miért ilyen bunkó? Eddig jofej volt.2021. márc. 11. 23:33
1/12 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2/12 anonim válasza:
Hát ez egy elég gáz beszólás volt, nálam nem lenne legközelebb az biztos.
3/12 anonim válasza:
Gondolom középiskolások vagytok. Én megmondtam volna neki hogy akkor köszöntem. A párommal nem beszélek úgy mint szódás a lovával..
Találsz majd olyat aki szeret, ne legyél együtt egy ilyennel, csak azért hogy legyen valaki.
Hajrá !
4/12 oneswfanboy válasza:
Jó nagy bunkó fasz, a barátod már ne haragudj... Én pasiként az ilyenek az arcába verdesnék bele.
5/12 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet 🤦🤦 miért?🤦
6/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, ő 17, 4 hónapja jártunk, de igazatok van ez nekem is sok volt. Eddig teljesen normálisnak ismertem meg őt, de ezzel mindent lerombolt :c
2021. márc. 12. 10:14
8/12 anonim válasza:
Te is verdesd be neki/alá. Neki szerintem megrázóbb élmény lenne. Köss vele alkut, ha ő neked, akkor te is neki. Tudod a kapcsolat kölcsönösségen és egyenlőségen alapul. Amúgy meg ne haragudj, de egy kanos, suttyó, hormontúltengéses kisfiú. Én elgondolkoznék a továbbiakon.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak tervben volt, de már nem is fogok, vele legalábbis. :)
2021. márc. 12. 17:43
10/12 anonim válasza:
Perverz undorító gexi. Abban a 4 hónapban csak kihasznált!!! Most le akar veled feküdni. Ha megteszed, nagyon leégeted magad. Ő meg a mellét fogja veregetni, hogy milyen ügyes volt....
Fhu de fel tudnak idegesíteni ezek a kanos idióták. Én vernék egyet a képébe egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!