Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennetek a helyembe?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kati6548 kérdése:

Ti mit tennetek a helyembe? Velem van a baj? (Lent)

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel jelenleg randizunk es kijarkalunk a varosbe. Na most nagyon jol nezki es ertelmes. Megis a talalkozokra ugy megyek hogy semmi kedvem. Meg ugy ehhez a "szerelmesdihez" se . Velem van a baj?
2017. szept. 7. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy nem vagy szerelmes a srácba....
2017. szept. 7. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sok rajtad a lelki teher és úgy érzed mindent kötelességből csinálsz. Ha meg nem ez akkor valószínűleg már nem szereted a fiút
2017. szept. 8. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
En is voltam igy 1-2 sraccal mar. Nem volt veluk semmi gond de valahogy kinszenvedes volt az a nehany találka szamomra. Nincs veled semmi baj, van az ugy h nem az eseted a fiu, nyilvanvaloan nem vagy bele szerelmes. En a helyedben nem folytatnam vele, mondd el neki mi a helyzet tapintatosan, meg fogja erteni. Hidd el, ez a dolog vagy kialakul az elejen vagy nem, de kesobb se valoszinu h maskepp erzel. Amugy igen, lehet az is h jelenleg ugy erzed h az eletedbe nem fer bele egy kapcsolat. Ezt viszont te tudod jobban, e ha engem kerdezel nem a megfelelo fiuval randizol epp.
2017. szept. 9. 12:07
 4/4 KulGery válasza:

Én véleményem az, hogy 20 alatt ne játszunk papás mamást.

De tudom, ezzel sokan nem értenek egyet.

Nos lehet hogy a te lelked sem akar még papás mamást játszani.

Lehet hogy belül érzed a srác inkább a tested miatt akarja a kapcsolatot. (Találgatás csak)

És persze nagy esélye van annak is, hogy nem "Járni" akarsz vele, hanem értelmesen együtt lenni.

2017. szept. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!