Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Mit tennétek a helyemben?
De azt ki mondta, hogy ott alszik? Odamegy a lány, randiznak, aztán felszáll a vonatra, és go home.
Kérdező, nyilvános helyekre menjetek, ahol vannak emberek!
Nem terveztem ott aludni. Írtam is, hogy ahol ő lakik sokkal több a lehetőség szórakozásra, stb. Nyilvános helyekre mennénk.
Igen, szoktunk telefonálni, videochatelni úgyhogy létező személy
Nyugodtan menj el, szerintem nem veszélyes, persze ha kisebb városban laksz akkor szokatlan lehet egyedül ennyit utazni..telefonozz, olvass, hallgass zenét és hamar elmegy az idő utazás közben.
Én is csináltam már ilyet hasonló helyzetben , ugyhogy szerintem semmi nincs benne ha te mész.
Helló~
Én is hasonlón estem át a nyáron, és mai napig tart. ^^
Interneten megismerkedtem egy lánnyal. Elkezdtünk beszélgetni, és rájöttünk hogy mi nagyon bírjuk egymást és be is jövünk egymásnak ANNAK ELLENÉRE HOGY NINCS IS NAGYON KÖZÖS ÉRDEKLŐDÉS! (Igazából mind a ketten nyitottak vagyunk a másik érdeklődésére ezzel is színesebb a kapcsolat, hehe).
2 probléma volt, az egyik, hogy 3 évvel fiatalabb nálam (de most nem ez a téma), a másik... meg hogy 140Km-re lakik, és 3 és fél órát kell utazgatnom mindig. mindenféle átszállásokkal.
Én egyébként élvezem az utazást mivel szerintem mindig kalandos, szóval érdemes úgy felfogni.
Az utazással nekem nincs gond... De az a baj, hogy még diák jeggyel is kurv4 drága utazni... mindennel együtt csak az utazás 4740FT oda vissza.
De azt mondom, hogy ha igazán szeretjük egymást akkor megéri ^^
Szóval kéthetente átszelem az országot és találkozunk.
A kapcsolatunk már 4 hónapja tart és szerintem csak egyre jobb és jobb és jobb lesz. Szerintem megérné belevágnotok, de persze azért kell az erős ideg, mert ha tényleg szerelmesek lesztek egymásba, nehéz kibírni a másik nélkül. (De kárpótol a várakozás utáni találkozáskor az öröm ^^)
Szóval ha benne vagytok egy ilyenbe mindenféleképpen megéri.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!