Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyunak, hogy barátom van?
19 éves lány vagyok. Eddig még nem volt párkapcsolatom, csak randiztam 2-3 fiúval... De most végre találtam egy olyan fiút, akivel a második randin összejöttünk.
Anyuval sose beszélgettünk a fiúkról, egyszer-egyszer megkérdezte, hogy nem tetszik-e nekem senki, akkor mindig azt mondtam, hogy nem... De mostanában meg se kérdezte már...
Nálunk sose jött szóba a párkapcsolat, szex téma, szóval nem tudom, hogy reagálna anyu arra, ha megmondanám neki, hogy van barátom. Tudom, hogy már nagykorú vagyok, de attól függetlenül még mindig vele lakok és a “kislánya” vagyok.
A kérdésem igazából annyi lenne, hogy ti hogy mondtátok el az első kapcsolatotokat otthon? Hogy fogadták a szüleitek? Miket kérdeztek, miután elmondtátok mi a helyzet?
(Még annyit, hogy amúgy ez nekem távkapcsolat és a neten ismertük meg egymást a fiúval... Hogy reagálnak erre a szülők? A netes társkereséshez)
Én el se mondtam. Csak kiderült mivel azért látszik hogy valami más.
Amúgy az első jól írta csak mondd el.
Mi is neten ismerkedtünk meg, és meg is jó a kapcsolatunk.
Anya, beszélnünk kell.
Már nem vagyok ...(hatás szünet)... szingli.
Garantált siker és megnyugvás. Nincs mit.
Anya, van barátom
Ha kérdezgetni fogsz, akkor válaszolsz
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!