Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, mit tegyek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, mit tegyek, hogy egyértelműbb legyen számomra, hogy ő mit gondol rólam?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel szoktam beszélgetni, és nem tudom eldönteni, hogy ő mit érez irántam, mivel mindig kedvesen és szívesen válaszol nekem, de ő ritkábban keres, és meg is szokott várni, ha megbeszéljük, hogy együtt menjünk haza. Elég zárkózottnak tűnik. Szeretnék kicsit egyértelműbben nyitni felé, csak nem merek, mert nem tudom ő mit gondol rólam. 17/L

2020. nov. 12. 02:23
 1/5 anonim válasza:
100%
Csak nyis felé és utána kiderül hogy mit gondol rolad .
2020. nov. 12. 06:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:) de nem akarom, hogy durván kioffoljon:/
2020. nov. 12. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm... hát próbálj jeleket adni. Akkor elképzelhető, hogy lépni fog.
2020. nov. 12. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Durván kioffoljon?Mi számít durván kioffolásnak?Lol:)

Mindegy...

Ha megvár téged akkor egy taliba is benne lenne. vagy hívd fel. beszélgessetek.. és egyik téma befejeztével pl kérdezz rá hogy mit gondol rólad. Nem olyan gázos mert az még nem visszautsítás,viszont a fiú lehet tényleg barátnak szeretne,de lehet hogy nem. 50-50%. Szerintem tenyleg kerdezz ra. és ha olyan pozitiv dolgokat mond tuti kedvel mar teged s az nem rossz!ha nem teszel semmit ő nem fogja tudni hogy te mit szeretnel tole tudni.

2020. nov. 12. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

De unom már az ilyen jelegű kérdéseket..

Mert egy csaj nem kezdeményezhet,össze döl a világ különben igaz?🤣

2020. nov. 13. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!