Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elso randin kapasbol racsapok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randin kapasbol racsapok a seggere a lanynak abbol kijohet a cucc jool?xd

Figyelt kérdés
Fullos menobb csajrol van szo

2020. okt. 26. 08:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehetsz ilyen hulye....
2020. okt. 26. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem a kérdező a hülye. Lehet alpári a stílusa meg minden, de gondolom beszélgetés téren is hasonló lehet. Ha egy csajnak bejön egy ilyen pasi akkor nem tudom mit vár pl a randin. Szerintem simán lejön, hogy nem virágot visz első randira, hanem gumit. Meg tényleg lehet szindni a kérdezőt, de az ilyeneknek van mindíg barátnőjük. A kedves, romantikus, gondoskodó srácok meg szinglik, pl én is meg nem tudom még vagy 10-20 ilyen haverom is örök szingli, mert az ilyenek viszik sorra a csajokat. Lehet mondani, hogy rossz helyen keresünk, meg rossz lányoknál próbálkozunk, de szimplán a legtöbb lánynak ez jön be.

Láthatjátok, ő is randizik, márpedig az eddigi válaszok alapján nincs az a nő aki szóba állna vele, de láss csodát, mégis.

2020. okt. 26. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Milyen cucc?
2020. okt. 26. 14:40
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Vagy úgy érted, hogy be fog nedvesedni?
2020. okt. 26. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Tőlem egy emberesebb erősségű tökön rúgást kapnál viszonzásul.
2020. okt. 26. 20:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Igyvanigyvan lehet jelentkezni oktatasraxd
2020. okt. 26. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Na, megjöttél lepontozni mindenkit, amiért megszóltuk a profin kidolgozott csajozós technikádat?
2020. okt. 26. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
Én meg kapásból letépném a farkad és feldugnám a seggedbe
2020. okt. 27. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!