Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elso randin kapasbol racsapok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randin kapasbol racsapok a seggere a lanynak abbol kijohet a cucc jool?xd

Figyelt kérdés
Fullos menobb csajrol van szo

2020. okt. 26. 08:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Milyen cucc?
2020. okt. 26. 08:08
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Készülj fel arra, hogy ö meg kapásból ad egy hatalamas pofont és ennyi volt a randi!
2020. okt. 26. 08:15
 3/18 Lena7 ***** válasza:
97%

Az igen.

Igazi úri ember lehetsz🤣

Remélem csak viccnek szántad.

Ha nem, akkor minimum kapni fogsz egy pofont. Esetleg még jól tökön is rúgnak🤔

2020. okt. 26. 09:05
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
En kapasbol arcon rugnalak cserebe.
2020. okt. 26. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha ő is olyan, mint te, akkor biztos még imponál is neki. Ha normális, elküld a f.szba
2020. okt. 26. 09:46
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Komolyan mondom, néha csak azért szeretnék egy lányt magam mellé hogy legalább egy embert megmentsek attól hogy egy olyan tirpák mellett kössön ki, mint te.
2020. okt. 26. 10:06
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

6# szerelmes lettem az írásodba :D

Engem évekig kihasznált valaki úgy, hogy észre sem vettem csak a legvégén. Szóval, nálam egy fenék tapsitól inkább sírnék, mert felidéznéd bennem a múltat, azután soha többé nem látnál. Nagyon nem az jönne le belőle, hogy komolyan gondolnád a dolgot, én pedig a minőségre megyek, nem az egyéjszakásokra vagy pár hétre.

2020. okt. 26. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Remélem, akkorát kapsz válaszul a csajtól, hogy vinnyogva mászol négykézláb haza.
2020. okt. 26. 12:06
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ott vége is lesz a randinak :)
2020. okt. 26. 12:11
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Kedves Kérdező, Te nagyon érthetsz a nők nyelvén. Tarthatnál jó pénzért online tanfolyamokat az elkeseredett férfiak tömegeinek akik halmozottan hátrányos helyzetből indulnak ilyen téren és képtelenek megfelelően kezelni a legegyszerűbb helyzeteket is a nőkkel kapcsolatban.Igazán hiánypótló lenne,és a férfiak mellett a korábban töketlen,semmirevaló pasiktól megcsömörlött, reményvesztett nők is hálásak lennének munkásságodért.
2020. okt. 26. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!