Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randin kapasbol racsapok a seggere a lanynak abbol kijohet a cucc jool?xd
Figyelt kérdés
Fullos menobb csajrol van szo2020. okt. 26. 08:06
2/18 anonim válasza:
Készülj fel arra, hogy ö meg kapásból ad egy hatalamas pofont és ennyi volt a randi!
3/18 Lena7 válasza:
Az igen.
Igazi úri ember lehetsz🤣
Remélem csak viccnek szántad.
Ha nem, akkor minimum kapni fogsz egy pofont. Esetleg még jól tökön is rúgnak🤔
4/18 anonim válasza:
En kapasbol arcon rugnalak cserebe.
5/18 anonim válasza:
Ha ő is olyan, mint te, akkor biztos még imponál is neki. Ha normális, elküld a f.szba
6/18 anonim válasza:
Komolyan mondom, néha csak azért szeretnék egy lányt magam mellé hogy legalább egy embert megmentsek attól hogy egy olyan tirpák mellett kössön ki, mint te.
7/18 anonim válasza:
6# szerelmes lettem az írásodba :D
Engem évekig kihasznált valaki úgy, hogy észre sem vettem csak a legvégén. Szóval, nálam egy fenék tapsitól inkább sírnék, mert felidéznéd bennem a múltat, azután soha többé nem látnál. Nagyon nem az jönne le belőle, hogy komolyan gondolnád a dolgot, én pedig a minőségre megyek, nem az egyéjszakásokra vagy pár hétre.
8/18 anonim válasza:
Remélem, akkorát kapsz válaszul a csajtól, hogy vinnyogva mászol négykézláb haza.
9/18 anonim válasza:
Szerintem ott vége is lesz a randinak :)
10/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező, Te nagyon érthetsz a nők nyelvén. Tarthatnál jó pénzért online tanfolyamokat az elkeseredett férfiak tömegeinek akik halmozottan hátrányos helyzetből indulnak ilyen téren és képtelenek megfelelően kezelni a legegyszerűbb helyzeteket is a nőkkel kapcsolatban.Igazán hiánypótló lenne,és a férfiak mellett a korábban töketlen,semmirevaló pasiktól megcsömörlött, reményvesztett nők is hálásak lennének munkásságodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!