Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nagy cucc az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagy cucc az, hogy mikor mondod ki elöször a szeretleket?

Figyelt kérdés

Nem értem, volt egy ilyen dal is, hogy elsőnap után kimondjátok, hogy szeretlek, meg, hogy felnőtt párkapcsolatok részben csomó ilyen kérdés van (itt tiniben nem néztem), hogy mikor mondtatok ki eloszor neki, hogy szeretlek?? Ezt nem ertem, ha osszejovok egy csajjal akkor azert jovok ossze vele mert megszerettem és szeretem, ki is mondom elsore pl egy bucsunal h szeretlek vagy ilyesmi.. Nem ertem ez miert nagy cucc?

Arra gondolnak, hogy azt mondjak el a parjuknak, hogy szerelmesek a masikba? Mert szerintem a szeretlek és a szerelmes vagyok beléd az két külön dolog

Nem értem miért ilyen nagy cucc, hogy így később mondják 2hét 1hónap 2hónap után.. Én pl. egyből kimondanám ha összejöttem vele. A csók is ilyen együtt vagytok csókolóztok, nem két hét után csókolózol vele ha már egyszer együtt vagy vele nem? Világosítsatok már fel, köszönöm.

2018. aug. 28. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom de en szeretem a páromnak mondani hogy szeretlek. Mondjuk nem egyszerre mondtam mikor összejöttünk.
2018. aug. 28. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem szoktam rögtön az elején mondani, pedig én is szívesen tenném, mert lehet, hogy a másik nem szerelmes még belém vagy még nem döntötte el, hogy komolyat akar velem, így csak zavarba hoznám. Azt hinné, hogy most neki is vissza kell mondania, mert ha nem akkor baj lesz. Nem akarom, hogy kényszerből mondják vissza nekem. Inkább várok 1-2 hónapot az ilyennel, amikor már tényleg érzem, hogy szerelmes belém.

24/F

2018. aug. 29. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valakinek, akivel randizok azt mondom, hogy szeretlek azt úgy értem, hogy szerelmes vagyok belé és ezt nem két nap után mondom. Számomra azért van jelentősége mert úgy érzem biztonságban érzi magát mellettem, hogy ki meri mondani a viszonzatlanságtól, sebezhetőségtől való félelem nélkül. Ez egy saját vélemény, lehet másnak mást jelent a szó, de biztos van még aki úgy gondolja, mint én.
2018. aug. 29. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyira lényegtelen mondani, mert nem befolyásol semmit. Ez egy szubjektív dolog. Vagy érzi a másik, vagy nem.

Ha valaki sűrűn mondogatja, mindig valami hátsó szándékra gondolok általában. Ha kérdezik őszintén megmondom, de nem kérkedek vele. Ha a másik máshogy érzi elfogadom.

2018. aug. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!