Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire jön be nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire jön be nektek ilyen lány? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

Nyilván mindenkinek más a szép, de azért kíváncsi vagyok hogy mennyire jövök be a fiúknak, akár lányoknak leírás alapján.

Belső: csendes, visszahúzódó lány vagyok, de nyitott is, senkit nem ítélek el. Négyszemközt már többet beszélek, és barátaim társaságában felszabadultabb vagyok. Mások komolynak gondolnak, de szeretek bulizni, hülyéskedni, és imádok nevetni. Jó tanuló vagyok. Sajnos nincs nagyon önbizalmam. Céltudatos vagyok, vannak terveim.

Külső: alacsony vagyok (156cm), vékony alkatú. Majdnem fekete, hullámos hajam van, barna szemem és fehér bőröm van. Szemüveges vagyok.

+mások szerint: jól táncolok, cukinak gondolnak és sokan mondják hogy cukin nevetek

2020. okt. 9. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Ebben semmi különleges nem volt, bocsi. Ezek alapján rengeteg ilyen lány van. Biztos tudtál volna ennél egyedibbet is írni, de ez semmi extra. Nagyon nagyon sok ilyen csajt ismerek, akik belső alapján pont ilyenek, plusz vannak még ezen kívül érdekes tulajdonságai, érdekes hobbijai, tök jó tervei, te is írhattál volna ilyesmiket is.
2020. okt. 10. 14:36
 12/15 anonim válasza:
70%
Leírtak alapján pont olyan vagy akivel szívesen megismerkednék, mert elég sokban hasonlítunk :D
2020. okt. 10. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

Most szerinted mit mondjunk b@zdmeg?hogy nem kellenél? Pont az ilyen lányok a legjobbak. Bár kicsit hozzám alacsony lennél. :D

16f

2020. okt. 10. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Én a magas, vagány csajokat szeretem.
2020. okt. 11. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján nagyon is. :)) De kétlem, hogy az én korosztályomat keresnéd, emellett a szexben se biztos, hogy passzolnánk egymáshoz... én szeretem a kicsit extrémebb dolgokat. :D
2020. okt. 13. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!