Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire jön be nektek ilyen lány? Bövebben lent.
Nyilván mindenkinek más a szép, de azért kíváncsi vagyok hogy mennyire jövök be a fiúknak, akár lányoknak leírás alapján.
Belső: csendes, visszahúzódó lány vagyok, de nyitott is, senkit nem ítélek el. Négyszemközt már többet beszélek, és barátaim társaságában felszabadultabb vagyok. Mások komolynak gondolnak, de szeretek bulizni, hülyéskedni, és imádok nevetni. Jó tanuló vagyok. Sajnos nincs nagyon önbizalmam. Céltudatos vagyok, vannak terveim.
Külső: alacsony vagyok (156cm), vékony alkatú. Majdnem fekete, hullámos hajam van, barna szemem és fehér bőröm van. Szemüveges vagyok.
+mások szerint: jól táncolok, cukinak gondolnak és sokan mondják hogy cukin nevetek
Kellesz nekem. :D
Nagyon bejönnek az ilyen lányok.
Nem tudok mit mondani.
Amennyit elmondtál magadról, aszerint te vagy álmaim hölgye, de hát a részletekben lakozik a lényeg és ha nem passzolunk, akkor hiába oké ez nekem.
20/F
Nekem bejön, különösen a belső tulajdonságaid.
20/F
Nekem is tetszel, igen, a te csapatodban is játszom :D <3
Bisex 21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!