Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Meleg, biszex lányok tudnának...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg, biszex lányok tudnának tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom... És nemrég rájöttem,hogy biszexuális vagyok. Van is egy lány chrushom és ezt ő is tudja. Azt mondta, hogy ő is érez valamit, de nem biztos benne és addig nem akar semmibe belekezdeni még nem találkozunk... Na hát most lesz az első találkozónk... Nagyon félek, hogy nem olyan vagyok mint amilyennek hitt vagyis nem vagyok elég jó. Azt mondta,hogyha minden jól alakul és ugy adom a jeleket akár meg is csókól. Na most itt milyen jeleket kene adnom? Vagy mivan ha nem csókól meg akkor probalkozzak meg én? A segítséget előre is köszönöm. <3
2020. aug. 20. 20:54
 1/1 anonim válasza:
100%
Légy kedves, érdeklődő, mosolyogj rá sokat, nézz a szemébe és ha tényleg bejön, mondj neki kedves dolgokat pl h klassz a fülbevalója stb. Esetleg megsimogathatod a karját vagy a haját kezdésnek ha bírod idegekkel :) szerintem ezek már árulkodó jelek ;)
2020. aug. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!